POBEDNICI PRVOG TAKMIČENJA AFI EUROPE SERBIA BUSINESS CHALLENGE 2022

26. Dec 2022
Photo: AFI Europe Serbia

Kompanija AFI Europe Serbia, jedan od najuglednijih investitora na beogradskom i regionalnom tržištu nekretnina, u utorak 20. decembra, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, uručila je nagrade pobednicima prvog takmičenja AFI Europe Serbia Business Challenge 2022 powered by Business Case Association Southeast Europe. Takmičenje za studente ekonomskih i menadžment fakulteta organizovano je u saradnji sa najvećim udruženjem konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u Jugoistočnoj Evropi, Business Case Association Southeast Europe.

Adir El Al, izvršni direktor, AFI Europe Serbia

Od 73 učesnika, organizovanih u 18 timova, stručni žiri odabrao je tri pobednička, koja su od kompanije AFI Europe Serbia dobila novčane nagrade u iznosu od 3.000, 2.000 i 1.000 evra.

„Kompanija AFI Europe Serbia gradi budućnost, ali ne samo kroz state of art projekte u domenu real estate industrije, već i ulaganjem u mlade, talentovane ljude, koji imaju potencijal da zajedno sa nama urade mnogo više od toga. Ovim nagradama želeli smo da stimulišemo buduće stručnjake u oblasti pozicioniranja na tržištu i izgradnje imidža da razmišljaju van konvencionalnih okvira o AFI Europe Serbia. Želeli smo da nam pokažu kako oni vide sponu između naših premijum projekata i budućih korisnika naših prostora jer verujemo da samo u takvoj sinergiji možemo da budemo uvek u fokusu, atraktivni i lider na tržištu“, izjavio je izvršni dirktor AFI Europe Serbia Adir El Al, ističući da je prijatno iznenađen dozom kreativnosti i profesionalizma koje su mladi studenti pokazali.

Zadatak timova studenata bio je da predstave svoje viđenje marketinške strategije za AFI Europe Serbia u naredne tri godine i kako da AFI bude top of mind kada pomislite na real estate.

Nagrade su dobila tri pobednička tima

Na finalnim prezentacijama žiri su činili predstavnici zajednice Business Case Association Southeast Europe: Nemanja Jevtović, rukovodeći i osnivački partner i Rastko Damnjanović, osnivački partner, predstavnik kompanije AFI, Adir El Al, izvršni direktor AFI Europe Serbia, Nikola Nedeljković, menadžer prodaje i marketinga i Danijela Babić. Ispred Fakulteta organizacionih nauka, među zvanicama na događaju bila je prof. dr Vesna Damnjanović, redovni profesor i rukovodilac Centra za poslovne studije slučaja FON-a.

„Ispred čitavog udruženja konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u Jugoistočnoj Evropi, Business Case Association Southeast Europe bih htela da se zahvalim kompaniji AFI Europe Serbia što je prepoznala naš dugogodišnji rad i uspehe u kategoriji izučavanja i korišćenja metode studije slučaja, koja je korišćena i na ovom takmičenju. Jako smo ponosni na odziv koji smo imali na čak 5 različitih fakulteta. Takmičenje je bilo po prvi put otvoreno za čitav Univerzitet i bilo je preko 70 prijavljenih učesnika. Naša zajednica je veoma ponosna što smo uspeli da ostvarimo ovakvu saradnju i što je ovako prepoznata i razvijena kompanija koja posluje globalno, videla vrednost u onome što mi radimo, odnosno u stvaranju lidera za sutrašnje tržište rada“, izjavila je Aleksandra Krstajić, član Upravnog Odbora Business Case Association Southeast Europe.

Prvo mesto osvojio je tim sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu, koji su činili Milena Ristić, Katarina Živković, Ivan Todorović i Luka Basta. Drugo mesto je zauzeo tim koji su činili Miloš Mihajlija, Isidora Marković, Milica Đerić i Marijana Slovaković, sa Fakulteta organizacionih nauka, i trećeplasiran je tim sa istog fakulteta, u kom su bili Dragan Stojanović, Nikola Radojević, Lazar Jovanović i Milica Jovanović.

Tokom trajanja projekta, od 9. do 20. decembra, učesnici su imali priliku da prisustvuju edukativnim radionicama i tako steknu posebna znanja i veštine za rešavanje zadatog problema i primenu case metodologije. Case Study Club, koji je od ove godine pod pokroviteljstvom zajednice Business Case Association Southeast Europe, poznat je po uspesima svojih članova na lokalnim, regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja. Kroz otvoreni projekat AFI Europe Serbia Business Challenge 2022, studentima svih fakulteta omogućeno je da se oprobaju u ovoj disciplini.

Kompanija AFI Europe Serbia je prisutna na domaćem tržištu od 2005. godine i zahvaljujući uspešno postavljenim projektima, poput prvog biznis parka Airport City Belgrade, Business Garden-a, Skyline AFI Tower-a i projekta koji je u izgradnji AFI City Zmaj, ime AFI Europe Srbija pruža sigurnost u investitora i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost.

Tome svedoče i dve prestižne nagrade koje je AFI Europe Srbija osvojila na nedavnoj dodeli CRE Awards održanoj u Budimpešti u organizaciji Europaproperty.  Kompanija je proglašena za investitora godine zahvaljujući uspešnoj strategiji ulaganja i razvoja svih projekata u Beogradu, i posebno za projekat Skyline AFI Home u kategoriji „Budući projekat godine“, zahvaljujući konceptu ovog novog proizvoda na tržištu.

Teks i foto: AFI Europe Serbia

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.