YUNET: INFORMACIONI SISTEMI PO MERI KLIJENTA

28. Jun 2022
Photo: yunet.rs

Nekada prvi komercijalni internet provajder u Srbiji, danas Managed Service provajder, Yunet više od 25 godina postavlja visoke standarde u pružanju informacionih i telekomunikacionih usluga na našem tržištu. Širok spektar usluga obuhvata praktično sve – od internet usluga, cloud-a i hostinga, do zaštite podataka od sajber napada, uvođenja optičke infrastrukture, poslovnih rešenja skrojenih po meri klijenta i IoT platforme za integrisanje poslovnih sistema.

„Strategija Yunet-a bazira se na kreiranju personalizovanih rešenja, prilagođenih poslovanju klijenata. Bilo da se radi samo o povezivanju na internet ili nekom kompleksnom zahtevu za implementaciju ICT rešenja, klijenti će u svakoj od tih faza u Yunet-u dobiti idealnog partnera“, kaže Zlatko Trhulj, CEO Yunet International-a, koji ima dugogodišnje menadžersko iskustvo u kompanijama Telekom Srbija i MTEL Crna Gora.

Pored osnovnih internet usluga, u koje spadaju televizijski i internet paketi i VPN (povezivanje poslovnih lokacija u jednu privatnu računarsku mrežu), Yunet može svakoj kompaniji da obezbedi cloud usluge, hosting, virtuelne privatne servere, namenske servere i telehousing (postavljanje vašeg servera u jedan od dva Yunet-ova Data Centra). S obzirom na to da bezbednost na mreži nikad nije bila važnija, Yunet nudi i usluge i rešenja za zaštitu podataka, koji će podići kvalitet i sigurnost vaših mrežnih operacija na najviši nivo. Kad je bezbednost u pitanju, Yunet može da vam ponudi i implementira najoptimalnije rešenje za video-nadzor, kako biste zaštitili svoju imovinu ili nadzirali radni proces. U okviru svog portfolija, pruža i usluge konsaltinga, izrade idejnih rešenja i projekata, kako za mrežnu infrastrukturu, tako i za integrisana rešenja informacionih sistema.

Yunet je u prilici da vam ponudi i jedinstvenu IoT platformu, baziranu na Nova Vektor rešenju, koja predstavlja najsavremeniju tehnologiju neophodnu za razvoj poslovnih rešenja u budućnosti.

„IoT je sigurna, moderna i skalabilna platforma koja podržava povezivanje modernih IoT senzora preko nekoliko bežičnih protokola. Time je omogućeno kreiranje specifičnih rešenja koja su maksimalno funkcionalna, a istovremeno omogućavaju uvođenje naprednog izveštavanja u realnom vremenu. IoT platforma sadrži i modul za mašinsko učenje i veštačku inteligenciju, kako bi se došlo do boljeg razumevanja poslovnih procesa, a sve u cilju da se optimizuju proizvodni procesi i postigne bolja iskorišćenost postojećih resursa“, objašnjava Trhulj i dodaje da ovu platformu mogu da koriste kompanije iz svih privrednih grana.

Yunet je visokokvalifikovan i za pružanje usluga planiranja, projektovanja i izgradnje telekomunikacionih mreža na bazi optičkih kablova. Tim inženjera ponudiće vam najsavremenija tehnička rešenja za izgradnju optičke infrastrukture, uključujući i projektovanje magistralnih i lokalnih optičkih trasa, projektovanje pristupnih mreža i trasa TK kanalizacije kao i projektovanje FTTx mreža.

Tekst: Petar Dobrosavljević

Foto: Yunet International

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.