10 NAJSKUPLJIH LUKSUZNIH VILA POZNATNIH LIČNOSTI U 2022. GODINI

14. Sep 2022
Photo: workandmoney.com

Nepisano je da pravilo da u svetu poznatih ličnosti prefiks naj mora da krasi svaki aspekt njihovih glamuroznih života. Ko je nosio najelegantniju haljinu, ko je kupio najluksuzniju jahtu, a ko najskuplji automobil. Lista je duga, a utrkivanje ko je među njima naj-naj nikada ne prestaje. Mi vam danas donosimo 10 najskupljih luksuznih vila poznatih ličnosti u 2022. godini, prema odabiru softwaretrust.net, i to po redosledu od najskuplje do najjeftinije. Pa, da počnemo.

  1. VILA BILA GEJTSA - 125 MILIONA DOLARA

Posle sedam godina izgradnje, luksuzna vila Bila Gejtsa „Ksanadu 2.0“ na zasluženom je prvom mestu, sa neverovatnom cenom od sto dvadeset pet miliona dolara! Sa uvezenim zlatnim peskom sa karipskog ostrva, umetničkim slikama na svakom zidu, ili čak ogromnom prostorijom za trampolinu, što su samo neki od detalja, ne čudi što ovu neverovatnu nekretninu krasi tolika cena.

FOTO: SEATTLETIMES.COM 

  1. VILA DŽORDŽA KLUNIJA - 100 MILIONA DOLARA

„Vila Oleandra“ Džordža i Amal Kluni u Lalju, u Italiji, jedna je od najskupljih kuća filmskih zvezda u svetu. Naravno, nijedna imovina na A listi nije potpuna bez teretane, bazena, teniskih terena, i pozorišta na otvorenom. Još ako se nalazi na prelepoj lokaciji na obalama jezera Komo, zasluženo će se naći na drugom mestu najskupljih vila poznatih ličnosti.

FOTO: TIME.COM

  1. VILA DŽORDŽA LUKASA - 100 MILIONA DOLARA

„Skajvoker ranč“, nazvan prema motivima čuvene filmske sage Džordža Lukasa, ima luksuznu kuću smeštenu na ovom prostranom imanju od 26 hektara. Ne postoji šansa da se slavni režiser dosađuje u ovakvoj kući, sa bioskopom od 300 sedišta, vinarijom, toplom kadom na otvorenom, životinjama na farmi i pčelama.

FOTO: WIKIPEDIA.ORG

  1. DŽEJ-ZIJEVA I BIJONSINA VILA - 88 MILIONA DOLARA

Džej Zi i Bijonse, koji se smatraju jednim od najmoćnijih parova u Holivudu, borave u impozantnoj rezidenciji u Bel Eru, koja uključuje četiri otvorena bazena, spa centar, košarkaški teren i, naravno, garažu za 15 automobila.

FOTO: LATIMES.COM

  1. VILA ANĐELINE DŽOLI - 61 MILION DOLARA

Smešten na imanju od oko hiljadu hektara zemlje, zamak Anđeline Džoli u južnoj Francuskoj podiže život iz bajke na nov nivo. Ima sopstveni vinograd, 35 soba za posetioce, trpezariju, bazen, čak i odvojene muške i ženske teretane!

FOTO: THEGUARDIAN.COM

  1. VILA TOMA KRUZA - 59 MILIONA DOLARA

Vila Toma Kruza u Koloradu, sa prozorima od poda do plafona, pruža mogućnost uživanja u prelepim planinskim predelima koji je okružuju. Rustikalna atmosfera kuće potiče od njenih drvenih pregrada i autohtonog kamena, a filmska zvezda ima pristup i privatnoj hokej, teniskoj, košarkaškoj i motokros stazi.

FOTO: MANSIONGLOBAL.COM

  1. VILA TAJGERA VUDSA - 54,5 MILIONA DOLARA

Utočište Tajgera Vudsa na Floridi, napravljeno je po njegovoj meri, i gleda na okean, što je posebno zadovoljstvo kada se posmatra iz zastakljenog lifta. Sa terenom za košarku i tenis, bazenom od 100 metara, bazenom za ronjenje od 60 metara, đakuzijem, prostranim zelenilom, i stazom za šetnju, ovaj dom je idealan za beg iz svakodnevnog života.

FOTO: MANSIONGLOBAL.COM

  1. VILA ELEN DEDŽENERIS - 45 MILIONA DOLARA

Imanje Elen Dedženeris, dizajnirano prema uputstvima arhitekte Volasa Frosta, donelo je duh Italije u Kaliforniju, i predstavlja pravo utočište skrojeno po uzoru na toskanske vile. Devet kamina, ogromna biblioteka, bazeni i teren za tenis doprinose raskoši vile, a pored toga, princ Hari i Megan Markl su joj komšije, kao i Opra Vinfri!

FOTO: LATIMES.COM

  1. VILA KAJLI DŽENER - 36,5 MILIONA DOLARA

Vila Kajli Džener sadrži sedam spavaćih soba, četrnaest kupatila, dvadeset parking mesta, bar, sobu za video igrice, lično pozorište, kuhinju za kuvare i bazen. Ova nekretnina je odgovarajuće okruženje za njene VIP goste i prijatelje, i pravo je mesto za priređivanje ekstravagantnih zabava po kojima je poznata.

FOTO: MERCURYNEWS.COM

  1. VILA TEJLOR SVIFT - 30 MILIONA DOLARA

Rezidencija Tejlor Svift iz 1934. godine, u džordžijanskom stilu, nepogrešiva je stvar prestiža. Ima sedam spavaćih soba, deset kupatila i veliki prostor za goste. Pored toga, zbog njene lokacije na plaži, pogled sa spoljašnje strane je podjednako neverovatan kao i onaj iznutra.

FOTO: DAILYMAIL.CO.UK

 

Izvor: softwaretrust.net

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.