NOVA ZGRADA FAKULTETA ORGANIZACIONIH NAUKA

13. May 2022

Izgradnja aneksa zgrade Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu je završena i objekat je spreman da primi prve studente ovog fakulteta.

Objekat koji je krenuo da se gradi na proleće 2020. godine, nalazi se u krugu postojeće zgrade na Voždovcu, a dva objekta su međusobno povezana pasarelom u jednu funkcionalnu celinu.

Ukupna bruto kvadratura novoizgrađenog aneksa iznosi 6.000 metara kvadratnih, uključujući i podzemnu garažu sa 55 parking mesta. U prizemlju se nalazi ulazni hol, velika čitaonica sa 100 mesta i bibliotekom, putnički liftovi i stepeništa, kao i deo tehničkih prostorija.

Na prvom i drugom spratu nalazi se po jedan amfiteatar sa 200 mesta i prateća sala za nastavu od 60 mesta, deo za vertikalnu komunkaciju sa liftovima i pristup toploj vezi ka staroj zgradi.

Treći sprat poseduje tri sale za nastavu, svaka sa po 60 mesta, imaće labоratoriju sa 24 mesta i jednu multifunkcionalnu salu za prezentacije. Poslednji četvrti sprat namenjen je kabinetima za nastavnike sa posebnom salom za sastanke kolegijuma, piše beobuild.rs.

Projekat nove zgrade Fakulteta organizacionih nauka izradio je projektni biro Krip Inženjering, dok je radove izvela kompanija M Enterijer gradnja d.o.o. U prilogu pogledajte galeriju fotografija enterijera tek završenog aneksa FON-a.

 

Izvor: beobuild.rs

Foto: beobuild.rs

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.