JEDINSTVENA OGLEDALA ZA LUKSUZNI DIZAJN ENTERIJERA

13. Sep 2022
Photo: maisonvalentina.net

Jedan od načina da u svoj dom unesete dozu umetničkog izražaja i emocija jeste upotreba ogledala, koja i te kako umeju da budu iznenađujuće jedinstvena, elegantna i luksuzna dekoracija. Svi znamo za izreku da su oči ogledala duše pa, ko zna, možda i ogledala mogu biti odraz našeg sopstvenog ukusa u dizajnu enterijera. Ako ste razmišljali da svoj dom obogatite jednim luksuznim ogledalom, predstavljamo vam nekoliko ideja prema odabiru dailydesignews.com koje vas mogu inspirisati.

OGLEDALO APOLON

Ništa ne odiše luksuzom kao kupatilo potpuno obloženo mermerom. Još ako sadrži ovako impozantan detalj, kao što je zlatno Apolon ogledalo, efekat će biti još jači, a cilj u potpunosti postignut.

OGLEDALO VENECIJA

Veruje se da ogledala imaju očaravajuću moć́ zahvaljujući svojoj sposobnosti da reflektuju svetlost i odraz prikažu sa neverovatnom preciznošću. Kroz strastvenu eksploziju romantike, drama ovog venecijanskog ogledala izaziva emocije u svakome ko ga ugleda.

OGLEDALO KUMI

U ovoj prostoriji, ogledalo Kumi zauzima centralno mesto i pruža prostor elegantnom enterijeru koji oduzima dah! Kumi je ostriga neosporne lepote, poreklom iz Japana, kojoj ovo ogledalo odaje počast kroz upotrebu sjajnog kovanog mesinga. Ovo dekorativno zidno ogledalo je blago za kojim mnogi žude.

KOLOSEUM PODNO OGLEDALO

Dobra garderober soba može da vas motiviše da ustanete ujutru iz kreveta i pomogne vam da instant poboljšate svoje raspoloženje. Impozantnoj ormar sobi je potrebno veliko ogledalo, kao što je podno Koloseum ogledalo koje će dati osećaj prostora i luksuza, i obezbediti pametno osvetljenje za vaš toaletni prostor. Odiše senzualnim i delikatnim oblicima boginje, što ga čini savršenim rešenjem za elegantan dekor ormara!

OGLEDALO KAJAN

Kajanke su poznate po tome što koriste prstenove za vrat sa namerom da ga vizuelno produže. Kaian ogledalo je napravljeno od jedinstvene strukture od brušenog mesinga, i sigurno će začiniti bilo koji dosadan zid.

OVALNO ŠTIT OGLEDALO

Snovi se ostvaruju sa jedinstvenim i luksuznim detaljima! Fantastično Štit ogledalo ovalnog oblika, koje zauzima centralno mesto u ovom neverovatnom kupatilu, pružiće vam potpuni osećaj opuštanja dok uživate u toploj, mirišljavoj kupki.

 

Izvor: dailydesignews.com

Foto: maisonvalentina.net

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.