KADA RALF LOREN PIŠE LJUBAVNO PISMO MILANU, TO OVAKO IZGLEDA

08. Sep 2022
Photo: architecturaldigest.com

Ralf Loren je čovek koji je proveo svoj život slaveći izrazito američku estetiku. Ali, kada se ovaj vrhunski američki brend oproba u Italiji, postavlja se pitanje šta ćemo dobiti? U slučaju Ralfa Lorena odgovor je – besprekoran dizajn na italijanski način.

Ove godine je kolekcija Ralph Lauren Home, inspirisana poznatim evropskim gradom, po prvi put lansirana na milanskoj Nedelji dizajna. Kolekcija za jesen 2022. ukrasila je predivne enterijere bogate italijanske palate iz 1941. godine, koju je prvobitno dizajnirao arhitekta Mino Fioki, i koja je poslužila kao savršeno mesto za predstavljanje ove nove, evropske strane Ralfa Lorena.

Nekoliko prostorija vile bilo je ispunjeno komadima nameštaja iz ove nove, a ujedno i  tradicionalne kolekcije.

Polazna tačka kolekcije, nazvane Palazzo, bio je sam Milano. „Odavno sam bio inspirisan romantikom i bezvremenom lepotom Milana – njegovim krivudavim ulicama i kaldrmom, patinom njegovih drevnih fasada“, kaže modna legenda.

Palazzo kolekcija uključuje raskošan nameštaj, poput Elsworth bar ormarića, ili Bradburn kauča, koji nas vraća u zlatno doba klasičnog Česterfilda, ujedno odišući modernim dizajnom. Svoju priču pričaju i tkanine, poput klasičnog tartana, ili smelih printova zebre, ali i Falaise luster koji je napravljen od prirodnog mesinga.

Kolekcija Ralph Lauren Home Palazzo dobila je ime po sedištu legendarnog američkog modnog brenda i pokazatelj je sve većeg interesovanja dizajnera za klasični evropski dizajn.

Prošlog novembra brend je otvorio The Bar at Ralph Lauren u jednoj od glavnih trgovačkih ulica Via della Spiga i, ako su priče tačne, brend već radi na sledećoj kolekciji koja će takođe biti posvećena lepotama Italije.

 

Izvor: architecturaldigest.com

Foto: architecturaldigest.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.