UPOZNAJTE NOVI BENTLEY CONTINENTAL GT S

14. Jun 2022
Photo: luxurylaunches.com

Bentley je vrlo zauzet ove godine i neumoran u svojoj želji da svojim vernim kupcima pruži još više modela i noviteta.

Nakon što je otkrio Bentayga EWB i novi izuzetno luksuzni Azure paket koji je dostupan za sve modele, Bentley je sada predstavio novi 'S' nivo opreme za svoj Continental GT i GTC model, koji se prema britanskom proizvođaču luksuznih automobila „fokusira na performanse vožnje i vizuelno prisustvo.”

Novi 2023 Continental GT S i kabriolet GTC S biće dostupni samo sa 4,0-litarskim V8 sa dva turbo punjača jer je 6,0-litarski W12 sa twin-turbo motorom malo pretežak da bi ponudio sportske performanse. Ostale modifikacije su ograničene na smelije vizuelne akcente koji pomažu da luksuzni grand tourer izgleda kao pravi sportski automobil.

2023 Continental GT S i kabriolet GTC S imaju sjajnu crnu završnu obradu umesto uobičajene hromirane, zajedno sa oznakom S na prednjem blatobranu. Samo su Bentley logo i natpisi još uvek u hromu. Štaviše, farovi i zadnja svetla su takođe zatamnjeni u skladu sa sportskom temom, piše luxurylaunches.com.

S verzije se nude sa dve nove opcije točkova: varijantu od 22 inča sa dizajnom pet krakova u obliku slova Y koja je dostupna u crnoj ili Pale Brodgar satenskoj boji, ili nešto manju opciju od 21 inča koja ima dizajn sa tri kraka. Novi dizajn točkova upotpunjen je sportskim crveno obojenim kočionim kleštima.

Kada je reč o enterijeru kabina je ukrašena dvobojnom završnom obradom sa dosta specijalnih oznaka S, uključujući pragove i naslone za glavu. Pored toga, ekran vozača dobija grafiku orijentisanu na performanse koja se nalazi na Continental GT Speed.

Cene tek treba da budu objavljene, ali očekujemo da će biti negde blizu 250.000 dolara.

 

Izvor: luxurylaunches.com

Foto: luxurylaunches.com

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.