HOTEL 88 ROOMS U BEOGRADU POSTAJE RADISSON RED

26. Apr 2023
Photo: media.radissonhotels.net

Hrvatski hotelski operator Arena Hospitality Group, koji je pre tri godine preuzeo beogradski hotel 88 Rooms, objavio je da je potpisao ugovor o rebrendingu i repozicioniranju ovog hotela u Radisson RED. 

Troškovi obnove i repozicioniranja procenjeni su na tri miliona evra, saopšteno je iz kompanije. Hotel bi trebalo trebalo bi da bude otvoren kasnije ove godine kao hotel Radisson RED Beograd.

Foto: 88rooms.com

Arena je osigurala ovu saradnju proširenjem strateškog partnerstva svog većinskog vlasnika, PPHE Hotel Grupe s Radisson Hotel Grupom u maju 2022. godine, što je osiguralo Grupi pristup Radisson brendovima.

Pored upravljanja Grand Hotela Brioni Pula, Radisson Collection Hotela, kao i više objekata pod brandom Park Plaza, Grupa je sada odlučila da hotel 88 Rooms u Beogradu vodi pod brendom Radisson RED.

Podržana Radissonovim brendovima, Grupa očekuje da ostvari korist od snage i prepoznatljivosti Radisson RED brenda, od Radisson-ove globalne distribucijske mreže kao i od Radisson-ovog programa vernosti, navodi se u saopštenju.

Izvor: investitor.me

 

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.