JEDINSTVEN KONCEPT U BEOGRADU - AIRPORT CITY BELGRADE U OKVIRU POSLOVNOG PARKA GRADI AC HOTEL BY MARRIOTT

25. Dec 2023
Photo: AFI Europe

AFI Europe Serbia, predstavlja jedinstvenu saradnju koja će redefinisati poslovnu sliku Beograda i s ponosom objavljuje strateško partnerstvo sa kompanijom Marriott International u cilju izgradnje prestižnog Marriott hotela unutar renomiranog poslovnog parka Airport City Belgrade.

Demonstrirajući svoju posvećenost inovacijama i napretku, AFI Europe Serbia je ostvarila partnerstvo sa lancem hotela Marriott International, naglašavajući svoju posvećenost izvrsnosti. Ovaj zajednički poduhvat predstavlja ključni momenat i pokazuje snažnu odlučnost kompanije AFI Europe Serbia da kontinuirano unapređuje kvalitet svojih projekata.

Upuštajući se u transformacijske projekte kao što su Airport City Belgrade, Business Garden, Skyline Belgrade i novi poslovni park  AFI Ctiy Zmaj, kompanija AFI Europe Serbia ostavila je neizbrisiv trag na horizontu grada i  i pozicionirala Beograd kao istaknuti poslovni centar u Evropi.

„Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da najavim početak ovog perspektivnog partnerstva. Kombinujući izvrsno globalno iskustvo koje ima kompanija Marriott International sa posvećenošću naše kompanije AFI Europe Serbia, nastavljamo da implementiramo inovacije u svetu poslovnih prostora i poslovnih parkova. Naša vizija je kreiranje jedinstvenog koncepta koji će dodatno ulepšati poslovno lice Beograda. Posvećeni smo stalnom unapređenju kvaliteta zarad dobrobiti svih naših klijenata, a ovo je još jedan korak u tom kontinuiranom procesu“, rekao je Adir El Al, direktor kompanije AFI Europe Serbia. 

Verno prateći koncept „grad unutar grada“, Airport City Belgrade je evoluirao u najveći, najfunkcionalniji i najlepši poslovni park u Srbiji, ali i regionu. Budući Marriott hotel biće idealna nadogradnja, koja će obogatiti koncept ove dinamične poslovne zajednice.

Kao integralni deo ovog prosperitetnog okruženja, AC Hotel by Marriott Beograd biće smešten unutar jedne od tri nove jedinstvene zgrade na samom početku poslovnog parka Airport City Belgrade. Ovaj strateški položaj ima za cilj da unapredi boravak svih zakupaca, dopunjujući postojeći spektar sadržaja koji uključuje banke, kafiće, restorane i prodavnice. Sa procvatom zajednice koja broji preko 140 domaćih i međunarodnih zakupaca, ovaj kompleks predstavlja pravo poslovno sedište svih uspešnih lidera.

Paralelno s proširenjem Airport City Business Avenije, AC Hotel by Marriott će se posebno istaći na samom ulazu u Airport City Belgrade. Sa ukupno 209 soba i četiri zvezdice, kao prestižni poslovni hotel sa kongresnim centrom, ovaj vizionarski koncept zapravo simbolizuje spoj biznisa i ugostiteljstva.

„Uzbuđeni smo što donosimo naše bogato korisničko iskustvo na tako obećavajuću destinaciju kao što je  glavni grad Beograd“, rekla je Silvija Lovreta, senior direktor za međunarodni razvoj hotela u jugoistočnoj Evropi, International. „AC Hotel je jedan od od 30 najistaknutijih brendova u portfoliju Marriot Bonvoy, dizajniran, prefinjen, prilagođen i osmišljen tako da obezbedi svim gostima besprekorno iskustvo. Svaki AC Hotel ima namenski dizajnirane prepoznatljive prostore, koji omogućavaju savršenu ravnotežu forme i funkcije. Srećni smo što u saradnji sa AFI Europe Serbia širimo naše prisustvo u Srbiji“, dodala je Silvija Lovreta,  senior direktor za međunarodni razvoj hotela u jugoistočnoj Evropi, International.

Početak izgradnje hotela AC Hotel by Marriott Belgrade zakazan je za 2024.godinu. Ova saradnja naglašava čvrstu posvećenost podsticanju inovacija u Srbiji i oblikovanju budućnosti poslovanja i ugostiteljstva kroz zajedničke napore.

O kompaniji AFI Europe Serbia

AFI Europe Serbia je renomirani izraleski investitor i jedan od najprestižnijih u Srbiji i regionu. Ova kompanija tvorac je prvog poslovnog parka u Beogradu, Airport City Belgrade, kao i prvog kondominijuma u samom centru grada Business Garden. AFI Europe Serbia je i tvorac stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade, koji se već nalazi na listi najprepoznatljivijih i najlepših simbola prestonice. Najnoviji projekat izraelskog investitora je AFI City Zmaj, novi biznis park, moderan i inovativan poslovni kompleks budućnosti, koji donosi svetske standarde poslovanja u naš region. Projekti AFI Europe Serbia potencijalnim zakupcima pružaju sigurnost investitora koji je godinama prisutan na našem tržištu i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost.

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.