LUNATRONIK SISTEMI BEZBEDNOSTI NA SAJMU GRAĐEVINARSTVA

07. May 2023
Photo: Lunatronik

Kompanija Lunatronik, koja se već tridest godina bavi najsavremenijim sistemima bezbednosti, imala je zapažen nastup na nedavno održanom Međunarodnom sajamu građevinarstva SEEBBE u Beogradu.

Foto: Lunatronik

Na sajmu su predstavljeni najnoviji integrisani sistemi bezbednosti Ksenia Security Srl, Makim pešačke barijere i automatske rampe, Akuvox IP video-interfoni, Enlaps Time-lapse kamere Tikee, automatska vrata FACE Automatic Doors, Smart Home i video-nadzor sa veštačkom inteligencijom (AI).

Foto: Lunatronik

Da biste izabrali najsigurnije i najpovoljnije rešenje za zaštitu svog objekta, najvažnija je pomoć i procena profesionalaca. Stručni tim kompanije Lunatronik, sa ogromnim iskustvom koje ima na tržištu bezbednosnih sistema i velikim poverenjem svojih klijenata sa kojima decenijama sarađuje, pružiće vam sve potrebne informacije i objasniti zašto samo kamere nisu dovoljna zaštita, da li vam, pored elektronske, treba i mehanička zaštita, i koje su prednosti pametnih, integrisanih sistema bezbednosti.

Foto: Lunatronik

Pored tima stručnjaka, koji će naći najnaprednije i najbolje rešenje za vaš objekat – kuću, stan ili poslovni prostor, Lunatonik u svom portfoliju nudi veliki izbor najsavremenijih sertifikovanih sistema bezbednosti renomiranih evropskih proizvođača, od integrisanih sistema bezbednosti, alarmnih sistema i sistema pametnih kuća do CCTV sistema video-nadzora, kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, GPS praćenja vozila i monitoring centara.

Izvor: Lunatronik

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.