MAJA MARIĆ NOVA MENADŽERKA CPI PROPERTY GRUPE ZA TRŽIŠTE SRBIJE

24. Mar 2023
Photo: CPI Property Group

Kompanija CPI Property Group imenovala je Maju Marić na poziciju menadžerke operacija i liderke beogradske kancelarije za tržište Srbije. Ona će biti zadužena za portfolio kompanije u Srbiji, tačnije za upravljanje ritejl parkovima brenda STOP SHOP.

Maja Marić svoju karijeru u ovoj kompaniji započela je 2016. godine, od kada je konstantno napredovala, postavši jedan od vodećih stručnjaka za maloprodajno tržište Srbije.

„Posebna je čast što imam priliku da vodim srpski portfolio, koji broji 14 STOP SHOP objekata širom zemlje, kao i tim neverovatnih pojedinaca koji su deo CPI Property Grupe. Biti zadužen za ovakav brend koji je postavio značajne trendove na tržištu, kao i brojne standarde ekološke gradnje, za mene predstavlja veliku odgovornost, ali i podstrek da zajedno sa timom nastavim niz pozitivnih promena koje u industriji pokreće STOP SHOP. Na ličnom planu, ponosna sam na ova dostignuća koja je kontinuirano pratila uloga mame, posebno imajući u vidu da moj karijerni put nije tipičan za ženu u ritejl svetu“, istakla je Maja Marić, od nedavno menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru CPI Property Grupe.

Nakon nekoliko različitih pozicija koje su pratile njen napredak u kompaniji IMMOFINANZ, 2017. godine imenovana je za Asset Manager-a za STOP SHOP Adriatic portfolio (Srbija, Slovenija i Hrvatska). U poslednjem kvartalu 2022. godine kompanija CPI Property Group preuzima deonice kompanije IMMOFINANZ, kada i Maja postaje Country Manager Operations Serbia.

STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Radi se o lokalnim snabdevačima koji pokrivaju područja od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge. IMMOFINANZ je u većinskom vlasništvu CPI Property Grupe.

Izvor: CPI Property Group

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.