MAXIDOM.RS OTVORIO NAJVEĆI GRAĐEVINSKI CENTAR U SRBIJI

19. Sep 2023
Photo: Stefan Jovanović

Na površini od više od 12.700 metara kvadrathih prodajno-magacinskog prostora, u okviru MAXIDOM.RS asortimana nalazi se 25.000 artikala namenjenih za izgradnju i uređenje stambenih i poslovnih prostora.

Na otvaranju MAXIDOM.RS objekta, u ime kompanije obratio se Jovan Šarenac, generalni direktor istakavši značaj i obim poslovnog poduhvata, ujedno rekavši da je ovo tek početak poslovnih planova za kompaniju na čijem čelu se nalazi.

„Čast mi je i zadovljstvo što imamo priliku da na domaćem tržištu otvorimo građevinski centar koji na jednom mestu obezbeđuje sav neophodan asortiman koji je potreban za uređenje i izgradnju. Naša misija je da kupcima isporučimo proizvode koji su im neophodni u pravo vreme i to na način koji im štedi vreme i novac. Istovremeno, želimo da i sa dobavljačima i partnerima stvaramo dugoročne i jake veze iz kojih možemo zajedno da ispunjavamo željene ciljeve i postavljamo standarde u građevinskom sektoru“, istakao je Jovan Šarenac, generalni direktor kompanije MAXIDOM.RS.

Pružanje širokog i dostupnog asortimana proizvoda, podrška visoko stručnih i ljubaznih prodavaca, raznovrsni kanali prodaje i neizostavno – pravovremena dostava su odlike koje vode MAXIDOM.RS do osnovne vrednosti brenda, a to su oduševljeni kupci.

(FOTO: Stefan Jovanović)

U okviru širokog spektra proizvoda i usluga, mogu se pronaći različiti građevinski materijali, sanitarije, krovne obloge, izolacije, fasade, boje i lakovi, rasveta, elektromaterijali, sobna stolarija, ručni alati, zaštitna oprema i mnogi drugi elementi za uređenje domova i poslovnih objekata prema potrebama kupaca.

Radi što veće uštede vremena i što efikasnije kupovine MAXIDOM.RS svojim kupcima obezbeđuje kupovinu preko e-commerce platforme Maxidom.rs, koja nudi jednostavan i fleksibilan sistem za online naručivanje, plaćanje i isporuku.

Izvor: Nova ekonomija

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.