NCR KAMPUS U BEOGRADU NAJVEĆI U EVROPI

29. Dec 2021

Novi, najsavremeniji tehnološki kampus Korporacije NCR otvoren je početkom oktobra u Bloku 42 na Novom Beogradu. Novi poslovni centar ove američke kompanije izgrađen je prema najvišim standardima pametne gradnje, prostire se na 30.000 kvadrata, a ukupna vrednost investicije veća je od 100 miliona dolara. Nova zgrada je otvorena na desetogodišnjicu poslovanja ove kompanije u Srbiji i predstavlja najveći NCR tehnološki kampus u Evropi koji će okupiti više od 5.000 stručnjaka različitih profila – inženjera, ekonomista, pravnika, filologa, analitičara, stručnjaka za marketing i komunikacije. Kampus je projektovan kao open space, a objekat sadrži i 21 prostoriju specifičnih namena, kao što su laboratorija za testiranje razvojnog softvera i Customer Experience centar, uključujući i 185 sala za sastanke. Zgrada ima 13 liftova, dva nivoa za parking i sedam spratova radnog prostora.

NCR je svetski tehnološki lider u pružanju visokokvalitetne i stručne podrške kompanijama raznih delatnosti, koji svojim softverom, hardverom i lepezom usluga, omogućava skoro 550.000.000 transakcija dnevno. NCR je u Srbiji jedan od vodećih IT poslodavaca i učestvuje u posebnom programu saradnje sa univerzitetima, a više od 80% zaposlenih pripada mladoj generaciji milenijalaca.

 

2022. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.