WEST PROPERTIES I WEST MEDIA WORLD IZ SRBIJE NA NAJVEĆEM SAJMU NEKRETNINA U KANU

10. Mar 2022

Kompanija West Properties iz Beograda biće jedini srpski provajder za pružanje usluga u sektoru nekretnina koji će učestvovati na predstojećem MIPIM-u, najvećem sajmu nekretnina na globalnom nivou, koji se održava od 15. do 18. marta u Kanu. Zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu sa kompanijom WP, izdavačka kuća, West Media World, koja izdaje magazin Real Estate, biće jedina medijska kuća iz Srbije, ali i celog regiona, koja će izveštavati sa ovog najprestižnijeg događaja u kalendaru real estate industrije.

MIPIM 2022 ODRŽAVA SE OD 15. DO 18. MARTA / FOTO:MIPIM.COM

Četvorodnevna manifestacija održava se već 30 godina u Festivalskoj palati u Kanu, gde se na 22.000 kvadratnih metara izložbenog prostora okupi i više od 20.000 delegata iz više od 3.500 kompanija iz celog sveta. S obzirom na to da je poslednje dve godine dva puta odlagan zbog pandemije, ovogodišnji MIPIM biće prilika da se posle dužeg vremena uticajni svetski igrači iz real estate industrije konačno nađu na jednom mestu i predstave svoje nove projekte i usluge, u potrazi za odgovarajućim partnerima ili lokacijama za nove investicije.

U kompaniji West Properties potvrđuju da su vrlo uzbuđeni zbog svog prvog učešća na ovom sajmu, za koji su bili spremni još 2020, ali su, kao i ostali tada prijavljeni učesnici, strpljivo sačekali ovogodišnji mart, kada su se konačno stekli uslovi da MIPIM ponovo otvori svoja vrata.  

WEST PROPERTIES: VLADIMIR VUKIĆEVIĆ, CEO, I VLADIMIR POPOVIĆ, GENERALNI DIREKTOR

„Učešće na MIPIM-u za nas je velika čast i obaveza. Prvo, bićemo u prilici da se predstavimo svetskim igračima kao visokoprofesionalna kompanija koja u poslovanju poštuje najviše standarde, ali koja ima ogromno iskustvo sa lokalnim tržištem nekretnina i svim njegovim specifičnostima, što je od presudnog značaja za svakog stranog investitora koji odluči da investira u Srbiji. Iskoristićemo priliku i da predstavimo investicione i građevinske potencijale Srbije koja beleži neverovatnu ekspanziju u ovom sektoru poslednjih godina i sigurno će i u narednom periodu biti jedna od najatraktivnijih investicionih destinacija“, kaže Vladimir Vukićević, CEO.

Vladimir Popović, generalni direktor WP, ističe da će MIPIM biti jedinstvena prilika da kompanija ostane u toku sa svetskim standardima i trendovima u real estate industriji. „Ovo svakako gledamo i kao na mogućnost da se na licu mesta upoznamo sa najvećim svetskim stručnjacima i konsultantima iz sveta nekretnina i ostvarimo networking koji će sigurno unaprediti poslovanje naše kompanije. Vrlo je važno imati dobar pregled igre i upoznati konkurenciju, pogotovo sad kad će, sa ukidanjem restriktivnih epidemioloških mera, sigurno doći do novog zamaha u poslovanju na tržištu nekretnina, i golabalno i lokalno“, kaže Popović.

Za izdavačku kuću West Media World, a pe svega za ekipu redakcije magazina i portala Real Estate, koji se upravo bavi sektorom nekretnina i pratećih industrija, odlazak na sajam nekretnina u Kanu biće zaista ekskluzivna prilika da zabeleže na licu mesta ono o čemu uglavnom prenosimo sa stranih portala.

GORDANA KNEŽEVIĆ MONAŠEVIĆ, GLAVNA UREDNICA REAL ESTATE MAGAZINA

„Prilika je zaista ekskluzivna, pre svega zato što ćemo se naći u epicentru dešavanja u svetu nekretnina, i to u trenutku kad se donose najvažnije odluke o investicionim kretanjima u real estate industriji za narednu godinu, ali i zbog toga što ćemo biti jedina medijska kuća ne samo iz Srbije, nego i iz celog regiona, koja će na licu mesta ispratiti događaj. To je, svakako, privilegija, ali i velika obaveza, jer ono što budemo zabeležili može da bude dragocena informacija za sva naša lokalna tržišta nekretnina i nove investicije u okruženju“, kaže Gordana Knežević Monašević, glavna i odgovorna urednica Real Estate magazina i dodaje da će dešavanja sa MIPIM-a, kao i sa samog putovanja do Kana, čitaoci magazina moći iz sata u sat da prate tokom sledećih desetak dana na društvenim mrežama Real Estate magazina.  

REAL ESTATE MAGAZIN, MIPIM IZDANJE

Real Estate magazin je za sajam pripremio i specijalno MIPIM izdanje o investicionim potencijalima Srbije i regiona, koje će biti podeljeno učesnicima sajma.

 

Tekst: Jovana Nikolić

Foto: West Properties / West Media World

 

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.