ISTANBULSKI AERODROM NAJBOLJI NA SVETU U 2022. GODINI

07. Oct 2022
Photo: Pixabay

Aerodrom Istanbul u Turskoj izabran je za najbolji na svetu u 2022. godini od strane čitalaca Conde Nast Traveler-a, luksuznog putničkog magazina, čija se sedišta nalaze u Njujorku i Londonu.

U godišnjem istraživanju časopisa Readers’ Choice Awards, istanbulski aerodrom je osvojio prvo mesto, a iza njega je aerodrom u Čangi u Singapuru, prenosi biznis.rs.

Južnokorejski aerodrom u Seulu (Incheon International Airport) zauzeo je treće mesto, a slede švajcarski u Cirihu i Međunarodni aerodrom Haneda u Tokiju.

Odvojeno, Conde Nast Traveller je u utorak saopštio da je aerodrom u Istanbulu, koji je otvoren 2019. godine sa prepoznatljivim kontrolnim tornjem u obliku lale, ocenjen najvišom ocenom dizajna i bezbednosti.

„Istanbulski aerodrom često se smatra kao kapija ka ostatku Turske i dalje u Aziji, popularan je i zahvaljujući svojim luksuznim salonima, poput salona Turkish Airlines i potpuno novim sadržajima“, navodi časopis.

Conde Nast Traveler ima pet miliona štampanih i 16 miliona digitalnih čitalaca mesečno, kao i 16 miliona pratilaca na društvenim mrežama.

 

Izvor: biznis.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.