AVANGARDNI ŠIK FEBAL CASA MODULARNIH KUHINJA

22. Feb 2023
Photo: Febal Casa

Od samog osnivanja 1959. godine, pa sve do danas, italijanski proizvođač nameštaja Febal Casa pozicioniran je na međunarodnom tržištu kao jedan od najpriznatijih brendova u sektoru modularnih kuhinja. Moderne kuhinje Febal Casa sinonim su za besprekoran dizajn, vrhunski kvalitet i modularna rešenja. Prateći nove zahteve tržišta i trendove, Febal Casa kuhinje iz godine u godinu nude novi dizajn i nova avangardna rešenja za dom, za klijente koji nisu spremni na kompromise kada je u pitanju opremanje najvažnije prostorije u njihovom domu.

Foto: Febal Casa

Ono što pravi razliku između Febal Casa i drugih kuhinja su detalji i ekskluzivna elegancija izražena kroz usvajanje Total Living proizvodne filozofije, gde se upotreba završnih obrada, dodataka i materijala može primeniti na sve elemente. Prateći želje kupaca, Febal Casa je, u saradnji sa najboljim italijanskim dizajnerima, proširio svoj Total Living asortiman i na dnevne, spavaće i radne sobe, koje se, kao i kuhinje, proizvode u jednoj od najmodernijih i najvećih fabrika u Evropi.

Više od 100 prodavnica u Italiji i 200 širom sveta čine široku distributivnu mrežu brenda, koju biraju ne samo krajnji potrošači, već i dizajneri i arhitekte za svoje stambene i poslovne projekte. Odnedavno, ekskluzivni proizvodi Febal Casa brenda dostupni su i u Srbiji, zahvaljujući kompaniji Mermeta, koja je generalni zastupnik, a jedini izložbeni salon u regionu nalazi se na Novom Beogradu, gde su na prostoru od 160 m2, u nekoliko ambijentalnih celina, izloženi ključni segmenti celokupnog asortimana. Febal Casa Beograd nudi kompletno opremanje enterijera, u skladu sa Total Living konceptom koji brend promoviše. Zahvaljujući softveru za izradu rešenja modularnog nameštaja i kompletnog enterijera, proces projektovanja i izrade ponude je znatno skraćen, što ostavlja više vremena za bavljenje detaljima.

U bogatom asortimanu klasičnih i modernih Febal Casa kuhinja, predstavljamo vam nekoliko linija koji će svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljiti i najistančanije zahteve.

Kolekcija MODULA predstavlja kuhinju sačinjenu od jedinstvenih elemenata, tehnoloških detalja i inovativnih završnih obrada u dizajnu, sa neograničenim mogućnostima i kompozicijama. Elegantne postavke za besprekorno integrisane kuhinjske rasporede u kojima ćete uživati svaki dan.

Modula / Foto: Febal Casa

MODULA LINE je kolekcija koju karakteriše nenametljiv, elegantan dizajn vrata bez ručki. Funkcionalan izbor koji kompoziciji dodaje minimalističku privlačnost zahvaljujući besprekornom rasporedu površina.

Modula Line / Foto: Febal Casa

Kolekcija TRACCIA je potpis stila, savršen spoj koji se odlikuje klasom, raznovrsnošću i elegancijom. Pažnja usmerena na detalje, bezvremene linije u modernom ruhu i novi eksperimenti oblikuju jedinstvene kompozicije koje kreiraju savršeno svakodnevno okruženje.

Traccia / Foto: Febal Casa

Savremena, ali sa vintidž dahom, CLASS linija poboljšava najekskluzivnije postavke zahvaljujući kombinaciji strogih i šik elemenata, stvarajući atmosferu bezvremene sofisticiranosti.

ERA je moderna kuhinja u kojoj ručka pričvršćena za vrh vrata definiše nove oblike dizajna. Kolekcija je ergonomična i praktična za korišćenje, zahvaljujući modularnim elementima koji se mogu ugraditi u različite položaje: između gornje i zidne jedinice, na zidu ili na ostrvu.

Era / Foto: Febal Casa

EGO kuhinja se fokusira na svoj suštinski oblik, usmeravajući pažnju na sve dodatke koji je obogaćuju. Ručke, poluostrva i elementi za odlaganje koriste se kao dragulji dizajnirani da zadive.

Ego / Foto: Febal Casa

CHARME 37 je linearna i moderna kuhinja koju karakterišu vrata sa prepustom u gornjem delu, sa nagibom od 37°, koja su istovremeno i ručka. Vrata sa nagibom od 37° su snažan karakteristični element u pogledu estetike, koji obezbeđuje maksimalnu ergonomiju.

Charme 37 / Foto: Febal Casa

KALEIDOS kuhinja izražava koncept otvorenog i fleksibilnog načina života, sa aluminijumskim konstrukcijama pričvršćenim za zid ili plafon. Osim aluminijuma, koji je protagonista ove kolekcije, kuhinje iz ove linije nude i KGR (Kitchen Garden Revolution), opremljen tacnama za uzgoj zemlje i LED rasvetom sa lampama dizajniranim specijalno za uzgoj sitnog voća i povrća.

Kaleidos / Foto: Febal Casa

Kada se čistoća geometrijskih linija spoji sa praktičnošću kvake na vratima, dobije se duh kolekcije ARIA. Koncept estetike koji svoju ličnost pronalazi u ručki i tako postaje protagonista vašeg kuhinjskog prostora.

Aria / Foto: Febal Casa

MEMORY je savršena interpretacija povratka tradicionalnijem stilu, koji se sve više vidi u savremenom dizajnu. Različiti karakteri ovog modela posebno su izraženi kroz upotrebu završnih obrada: paleta ukrasnog drveta i mat i sjajnih boja, čine beskrajan prostor za individualnu kreativnost.

Memory / Foto: Febal Casa

Tekst: Ana Kralj

Foto: Febal Casa

KONTAKT

Febal Casa Showroom Beograd

Aleksinačkih rudara 39 Đ, 11070 Novi Beograd

+381 63 77 33 937

belgrade@febalcasa.com

www.febalcasa.com/en/

Instagram @febalcasabeograd

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.