DODELJENA PRIZNANJA NA SAJMU NAMEŠTAJA 2022.

14. Nov 2022
Photo: sajam.rs

Na 58. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije žiri je doneo odluku o dodeli priznanja proizvođačima, izlagačima i pojedincima u više kategorija.

Za najuspešnije izlagače na Sajmu, one koji su ponudili najbolja, najkvalitetnija i najinovativnija rešenja, predviđena je nagrada Zlatni ključ, navedeno je u saopštenju. Nagrada Sajamski ključ namenjena je učesnicima koji su dali izrazit doprinos podizanju kvaliteta manifestacije i za ukupan sajamski nastup.

- Nagrada Zlatni ključ u kategoriji „Nameštaj za stanovanje“ dodeljena je proizvođaču NUNC za proizvod Studio Lav.

- Zlatni ključ u kategoriji „Nameštaj za opremanje objekata“ dodeljen je proizvođaču MOKU za proizvod Marina dining chair, dizajner Lidija Petričević.

- U kategoriji „Doprinos razvoju dizajna“ Zlatni ključ je dodeljen proizvođaču ZAVAR DESIGN za proizvod Ugaoni radijator Flexus, dizajner Zoran Jedrejčić.

- Zlatni ključ u kategoriji „Najbolji mladi dizajner“ dobio je FILUM - work station za projekat Radno-izlagačka stanica / Work exhibition station autora Katarine Lončarević, Jelene Ruvidić, Natalije Bogdanović i Bojane Pašajlić sa studentima.

- Nagrada Zlatni ključ je u kategoriji „Uređenje enterijera“ dodeljena proizvođaču BELGRADER za proizvod Sto Shishmish autora Luke Stambolića.

- U kategoriji „Inovativne vrste nameštaja“ Zlatni ključ je dodeljen proizvođaču SIMPO za proizvod Dvoiposed Adel.

Nagrade Sajamski ključ dobili su:

- MATIS GROUP, Ivanjica, za asortiman izložbenog programa

- JUMIS LUXURY, Kočani, za kompletnu promociju proizvodnog programa

- DIGITEL, Čačak, za inovativna rešenja u industriji nameštaja

Zahvalnicu za kontinuirani nastup na Međunarodnom sajmu nameštaja Beogradski sajam je dodelio kompaniji DRVOPROF – PLUS.

Dodela nagrada predstavlja vrhunac Sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, najznačajnijeg regionalnog događaja u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana. Ova priznanja važna su referenca u kreiranju prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona, dodaje se.

Okupljajući ugledne kompanije iz ovog dela Evrope, sajam je i ove godine u fokus stavio nove ideje, premijere, vrhunski dizajn, kao i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena, kompanije potvrđenih vrednosti, ali i dizajnere mlađe generacije, koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.

Nagrade Zlatni ključ i Sajamski ključ sve dobitnike i nominacije stavljaju u međunarodni kontekst i izdvajaju kao izuzetne i upečatljive proizvode i stvaraoce u sferi industrije nameštaja, zaključuje se.

 

Izvor: sajam.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.