IKEA OBELEŽAVA 80. GODIŠNJICU VINTIDŽ KOLEKCIJOM NYTILLVERKAD

25. Apr 2023
Photo: ikea.com

Kako popularnost vintidž nameštaja nastavlja da raste, IKEA prihvata svoju prošlost i slavi 80. godišnjicu lansiranjem nove kolekcije koja odaje počast legendarnom IKEA dizajnu. Kolekcija Nytillverkad obuhvata nameštaj, posteljinu i dodatke sa svežim, smelim i veselim pristupom klasičnim komadima. Prvi proizvodi iz kolekcije predstvaljeni su nedavno na Milanskoj nedelji dizajna, a u IKEA prodavnicama biće dostupni od jula.

Vintidž nameštaj je sve popularniji poslednjih godina. Kupci traže jedinstvene i vanvremenske komade koji će dati karakter i stil njihovim domovima. Da bi zadovoljila ovu potražnju, IKEA je lansirala kolekciju Nytillverkad, odajući počast kultnim IKEA dizajnima iz prošlosti. Pripremajući se za proslavu 80. godišnjice, IKEA se vraća svojim korenima kolekcijom koja slavi jedinstveni pogled na dizajn kao jednostavan, funkcionalan i razigran.

„U IKEA-i su prošlost, sadašnjost i budućnost povezani“, kaže Fredrika Inger, generalni direktor kompanije IKEA u Švedskoj. „Osmislili smo mnogo funkcionalnih i lepih proizvoda za opremanje doma tokom poslednjih 80 godina, i sasvim je prirodno da nas zanimaju naša dostignuća u prošlosti. Sa Nytillverkad kolekcijom ponovo se vraćamo u budućnost. U više navrata u narednih nekoliko godina lansiraćemo seriju pažljivo odabranih proizvoda iz naše dizajnerske arhive, ažuriranih kako bi odgovarali smelom izgledu sledeće generacije. Srećni smo što vraćamo ove bezvremenske dizajne koje su kupci zaista cenili tokom godina”.

Kolekcija Nytillverkad obuhvata komade nameštaja, posteljinu i dodatake koji su redizajnirani za potrebe današnjice. Kolekcija ostaje verna originalnom dizajnu, ali ih ponovo osmišljava u upečatljivim nijansama i novim materijalima, što rezultira kolekcijom proizvoda koja će zaista zaista bezvremena.

Izvor: ikea.com

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.