TEPISI I STAZE SA VAŠIM LOGOTIPOM I DIZAJNOM

26. May 2023
Photo: Freepik

Kruna svakog pažjivo uređenog enterijera, koja mu daje završni potpis, jeste tepih. I koliko god da je izbor u salonima veliki, nije ga lako izabrati. Ako ste nekada za svoj prostor poželeli nešto sasvim drugačije od onoga što ima u ponudi, a to nikako niste mogli da pronađete – rešenje je da tepih dizajnirate sami ili da odaberete dizajn po svojoj meri. Sve što zamislite ili izaberete, brend TEPIH DIZAJN pretvoriće u vrhunsku personalizovanu kreaciju na najkvalitetnijoj tepih-podlozi, izrađenu u željenim dimenzijama, a vi ćete dobiti jedinstven i originalan tepih ili stazu za svoj dom.

Pored štampanih tepiha, staza i otirača za kućnu upotrebu, TEPIH DIZAJN nudi mogućnost proizvodnje tepiha za poslovne prostore, sa štampanim logotipima, reklamnim sloganima ili motivima kompanije.

Foto: PROMO LOGO

Renomirani korporativni brendovi u štampanim tepisima prepoznali su jedinstvenost koja dopunjuje njihove poslovne standarde i ističe status kompanije. Brendirane staze na ulazu u kompaniju i tepisi sa korporativnim motivima elegantno će oplemeniti poslovni prostor i iznad svega mu dati sasvim originalan pečat.

Vaše je samo da izaberete dizajn, a za sve ostalo potrudiće se TEPIH DIZAJN, koji u ponudi ima uvozne tepih-podloge vrhunskog kvaliteta, što omogućava najkvalitetniji grafički zapis. Dodatnu garanciju na postojanost i kvalitet odštampane slike pružaju digitalne mašine poslednje generacije koje TEPIH DIZAJN ima u svom proizvodnom pogonu. Tepisi se izrađuju od sedam vrsta materijala koji se razlikuju po debljini, sirovinskom sastavu i podlozi. Maksimalna širina tepiha može biti 1,6 metara, dok dužina može biti i 40 metara. Najpopularnije dimenzije u ponudi su 80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 100 x 200 cm 120 x 170 cm i 160 x 230 cm. Pored mogućnosti da sami dizajnirate svoj tepih ili stazu, TEPIH DIZAJN može vam ponuditi veliki izbor gotovih motiva za štampu, kao što su orijentalni, geometrijski, linijski, cvetni, dečiji, pejzažni ili 3D.

Najveća garancija kvaliteta brenda TEPIH DIZAJN, koji je pokrenut prošle godine, jeste činjenica da iza njega stoji firma PROMO LOGO, koja se još od 2004. godine uspešno bavi brendiranjem i proizvodnjom štampanih artikala u marketinške svrhe, za domaće, ali i za zapadno i regionalno tržište. Primena visoke tehnologije i inovativnih rešenja, uz najsavremenije industrijske grafičke printere, i tim profesionalaca koji je u firmi od osnivanja, doprineli su da PROMO LOGO bude prepoznat kao jedan od lidera u svojoj delatnosti i stekne dugogodišje poverenje renomiranih klijenata, kao što su Coca-Cola, Marbo, Apatinska pivara, Voda Voda, ali i strana i diplomatska predstavništva i brojne druge kompanije.

Konstantno ulaganje u razvoj firme, a pre svega u novu opremu i tehnologiju, rezultiralo je prošle godine otvaranjem novog proizvodnog pogona i pokretanjem brenda TEPIH DIZAJN, koji klijentima nudi potpuno novu dimenziju tepiha, obogaćenu inovativnom primenom grafike i neograničenom slobodom da izrazite svoju kreativnost.

KONTAKT

Bežanijski zimovnik 1a, Novi Beograd

011/2960-494  011/29 60 887

www.promologo.rs / office@promologo.rs

www.tepihdizajn.rs / info@tepihdizajn.rs

 

Tekst: Ana Kralj

Foto: PROMO LOGO

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.