BEO SHOPPING CENTER SLAVI DRUGI ROĐENDAN

20. Jun 2022
Photo: beoshoppingcenter.rs

Proslavite drugi rođendan BEO Shopping Centera u duhu Brazila, latino plesa i karnevalske atmosfere!

Ove godine najzabavnija rođendanska proslava u gradu počinje 25. juna VELIKIM KARNEVALOM sa atraktivnim brazilskim plesačima uz sjajan KONCERT SAŠE KOVAČEVIĆA sa početkom od 19 časova!

Čitav Centralni trg BEO Shopping Centera postaće veliki podijum za igru, a poznati muzičar pobrinuće se za pravu latino atmosferu, tako da je spektakularan provod zagarantovan. Svi fanovi uživaće u hitovima kao što su „Slučajno“, „Moja malena“, „Temperatura“, „Lažu te ljubavi“, ali i mnogim drugim koje imaju milionske preglede na You Tube-u.

Osim ludog provoda i dobre muzike, BEO rođendansku proslavu obeležiće i VELIKA NAGRADNA IGRA (koja traje od 25. juna do 24. jula) u kojoj možete da osvajate vredne šoping vaučere ili jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših gradova sveta Rio de Žaneiro i otkrijete lepote ove magične destinacije. Pored nagradne igre BEO organizuje i ROĐENDANSKI ŠOPING VIKEND tokom 25. i 26. juna koji donosi i neverovatne popuste na omiljene brendove.

Ne propustite priliku da u periodu od 25. juna posetite BEO Shopping Center, na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, jer vas očekuje euforična atmosfera, rođendanski spektakl, i puno drugih zabavnih dešavanja u duhu Brazila!

Od dodatnih sadražaja koje te povodom 2. rođendana čekaju u BEO Shopping Center-u, tu su i:

  • KARNEVAL FUDBALA (2. i 3. jul)
  • KARNEVAL KAFE (9. i 10. jul)
  • KARNEVAL PLESA I MUZIKE (16. i 17. jul)

 

Izvor: beoshoppingcenter.rs

Foto: beoshoppingcenter.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.