OAZA HEDONIZMA U SRCU BEOGRADA

31. Dec 2021

Firma Sun, Moon & Stars, sa istoimenin lancem luksuznih prodavnica, zvanični je i ekskluzivni distributer za teritoriju Republike Srbije vrhunskih proizvoda za opremanje domaćinstva, izrađenih od najkvalitetnijeg porcelana, kristala, srebra i hromiranog čelika, iz portfolija renomiranih svetskih kompanija.

Realizujući profesionalni cilj da Beograd svrstamo u rang svetskih metropola i  obezbedimo veliki izbor prvorazrednih proizvoda za opremanje domaćinstva najčuvenijih svetskih proizvođača, u prilici smo da vam ponudimo širok spektar prestižnih brendova, među kojim su: Villeroy & Boch, Rosenthal, WMF, Swarovski, Christofle, Meissen, Wedgwood, Royal Albert, Royal Doulton, Riedel, Robbe & Berking, Bernardaud, Hermes, Saint Louis, Lalique, Richard Ginori i drugi.

Pored tri ekskluzivna maloprodajna objekta Sun, Moon & Stars u samom centru Beograda, koji su uređeni i opremljeni po najvišim svetskim standardima, delatnost naše kompanije proširena je i na opremanje hotela, restorana, ketering službi i drugih ugostiteljskih objekata (HORECA) ekskluzivnim proizvodima sitnog inventara poznatih gastronomskih kompanija.

Kreativnog duha i nepresušne inspiracije, uz besprekornu uslugu i inovativne planove, Sun, Moon & Stars je istinska oaza umetnosti i rafiniranog luksuza koja pleni kreacijama brendova koji su se svojim vekovnim postojanjem etablirali kao vrhunac stila i kvaliteta na svetskoj mapi kulture življenja.

https://www.sunmoon-stars.com/ 

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.