ORIGINALNI POKLONI ZA SVE NAŠE DRAGE DAME

02. Mar 2022
Photo: sunmoon-stars.com

U očekivanju prolećnog sunca i 8. marta, omiljenog ženskog praznika, ove godine iskoračimo iz već viđenog, već kupljenog, već poklonjenog i izaberimo originalan i neponovljiv poklon svim našim dragim damama. Idealno mesto koje nam nudi izuzetan asortiman savršenih poklona za svaku damu jesu prodavnice Sun, Moon & Stars.

VILLEROY&BOCH

Za žensko, svetlije, lepršavije, opuštenije, rasterećenije hodanje po bojama duge, za ugodnije, prijatnije, veselije obitavanje u ovom vremenu, za radost, osmeh i sreću na licu, neophodni su i mali, šareni, od srca dati pokloni. Svi oni slatki, skromni, jednostavni, javni i tajni darovi koji će ulepšati ovaj dan i učiniti da se probudi osećaj poštovanja, razumevanja i ljubavi u nama.

SWAROVSKY

Ako je dama kojoj birate poklon prefinjenih manira, sofisticiranog pogleda, otmenog izgleda, elegantnih kretnji, odmerenih, a britkih stavova, onda nipošto ne treba pribegavati rutinskom izboru poklona i ne prepuštati se nagovoru prodavca. Takva žena zaslužuje nešto potpuno drugačije, vanvremensko, kao što je i ona sama.

VILLEROY&BOCH

Sigurno drugačiji, neobičan poklon, koji priželjkuju ove dame jeste malena posrebrena, porcelanska ili kristalna činija za nakit koja će naći svoje mesto na noćnoj polici i u koju će moći da odloži prsten ili lančić.

VILLEROY&BOCH

Večna želja svih prefinjenih dama jeste otmena kristalna bočica za parfem koja će se naći na toaletnom stočiću i svako jutro imati svoju primenu u njenom životu. Ako bočica za parfem ima elegantnu pumpicu i ako je izrađena u francuskoj kompaniji Lalique, onda smo poklonili i deo bogate istorije čuvenih dama evropskih dvorova koje su jedine, dugo vremena, imale privilegiju da koriste ove proizvode.

LALIQUE

Naravno, ovakvom izboru poklona treba dodati i posrebreno ogledalce Wedgwood, minijaturnih dimenzija, koje će nositi u svojoj damskoj tašnici i često koristiti popravljajući šminku i u saglasju sa svojom elegancijom i lepim manirima biti ponosna na jedan ovako prefinjen predmet koji će posedovati.

VERA WANG

Za poslovnu, samosvesnu, odgovornu, marljivu, profesionalnim obavezama okrenutu damu, nema dragocenijeg poklona od onog koji će još više istaći njenu posvećenost, eleganciju, odlučnost, odgovornost, a u isto vreme oplemeniti njen svet neophodnim, a estetski posebnim „biznis gadžetima“. U takve poklone, pod obavezno, ubraja se hemijska olovka. Dovoljno je da bude u nekoj intenzivnoj boji koja će privlačiti pažnju, a savršeno ukoliko je optočena neodoljivim Swarovski kristalima.

SWAROVSKY

Ukoliko je dama kojoj kupujete poklon romantična, nežna, suptilna, veruje u svoje snove i želje, a takve su skoro sve žene, koliko god isticale i neku drugu sebe u prvi plan, pokloni moraju biti, takođe, suptilni, prefinjeni, obojeni najfinijim koloritima pastelnih boja njihovih nadanja. Kao što znamo, romantike nema bez sveća, tako da je jedan od važnijih poklona svećnjak, da bi mogle staviti plamteće ukrase u svetlucave kristalne višekrake svećnjake kada osmišljavaju posebno, intimno večernje iznenađenje. Možda malo savremeniji poklon jesu mirišljave sveće u već postojećoj dekorativnoj kristalnoj posudici, koje će svojim miomirisom i čarobnom igrom senki, opiti damu.

VERSACE

Modernoj, fensi, trendi stilizovanoj dami, koja studiozno proučava i prati aktuelne modne trendove, skoro da je i najjednostavnije kupiti poklon. Veliki izbor najrazličitijih kolekcija širokog spektra proizvoda, za svaku priliku i svaku damu, koje potpisuju Swarovski, Versace, Roberto Cavalli, Miranda Ker za Royal Albert, Džasper Konran ili Vera Vang za Wedgwood i druga znamenita imena, kao potvrda savršenog dizajna i vrhunskog kvaliteta, pravi su izbor i primamljiv poklon.

SWAROVSKY

Ako je dama praktična, racionalna, realna i pragmatična, ne treba shvatiti ovaj tip žene doslovno namenjujući joj šerpu, varjaču ili ljuštilicu za povrće, koje treba izbeći za poklon, izuzev ukoliko se nisu direktno izjasnile za neki od njih. Praktičnu ženu više će obradovati upotrebni, funkcionalni predmet, mada ni na dekorativni poklon, ukoliko je namenjen prostoru u kome živi ili radi, neće ostati ravnodušna.

SAMBONET

Šolja za kafu ili čaj razigranih cvetića pastelnih boja na finom, tankom, zvonkom porcelanu predstavljaće pravi užitak u časovima predaha, kao i različite posudice u kojima će poslužiti omiljeno jelo: atraktivni tanjirić za suši ili pastu, činijicu neobičnog oblika za cerealije, salate, voćne poslastice, bombonice, kolačiće, apetisane...

ROYAL ALBERT

Poklon ne smemo ostaviti bez poruke sa najiskrenijim željama koju ćemo, duboko iskreno i snažno emotivno, ispisati svojom rukom kao svedočanstvo tog posebnog trenutka i za nju zakačiti makar i najmanju čokoladnu bombonicu koja će doprineti još intenzivnijem prilivu sreće. Ne smemo zaboraviti, žene se raduju bojama duge.

VILLEROY&BOCH

 

Tekst: Ana Kralj

Foto: www.sunmoon-stars.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.