UŠĆE Shopping Center započinje radove na rekonstrukciji

11. Mar 2024
Photo: Confluence Property Management doo Beograd

Beograd, Srbija - [11.3.2024.] - UŠĆE Shopping Center započeo je ambiciozni projekat rekonstrukcije koji će trajati nešto više od godinu dana i doneti unapređenje operativnog funkcionisanja centra, uz fokus na estetiku, obogaćujući postojeće sadržaje i ponudu novim segmentima i brendovima. 

Projekat rekonstrukcije delova UŠĆA zajednički je poduhvat kompanija MPC Proeprties i Aterburi Evropa (Atterbury Europe) i podrazmeva, između ostalog, otvaranje dela fasade centra čime se on povezuje sa svojim okruženjem, pružajući spektakularni pogled na Kalemegdan u novom „Food Court“-u. Bitna unapređenja dogodiće se u segmentu ugostiteljstva, uvođenjem nove organske i visokokvalitetne gastronomske ponude što podrazumeva i niz restorana i kafeterija u prizemlju, sa otvorenim i zatvorenim baštama.

Značajna poboljšanja obuhvataju optimizovana povezanost između spratova, transparentna staklena fasada sa pogledom na stari grad, kao i proširenje prostora i kreativnih zona koje podstiču raznovrsne aktivnosti i društvenu interakciju.

Tokom celog procesa rekonstrukcije koja će se odvijati u četiri segmenta, UŠĆE Shopping Centar ostaje otvoren za posetioce.

Ovim projektom UŠĆE Shopping Center planira da učvrsti svoju poziciju centralne gradske lokacije za opuštanje, druženje i kupovinu.

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.