DOČEK 2022: SPEKTAKULARAN SVETLOSONI ŠOU NA KULI BEOGRAD

01. Jan 2022
Photo: Belgrade Waterfront

Beograđani i svi gosti glavnog grada dočekali su novu 2022. godinu uz osmominutni vatromet, isprepletan laserskim zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd. Ovaj jedinstveni šou bio je propraćen muzikom posebno komponovanom za ovu priliku , inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom. Vatromet se najbolje video na Savi Promenadi, gde je kod Starog savskog mosta bila postavljena bina i organizovan koncert na otvorenom.

Grandiozno odbrojavanje sa fasade Kule bilo je uvod u vatromet koji je, osim sa najviše zgrade u regionu, ispaljivan i sa novobeogradske obale, iz osam sistema, sa čak 250 pozicija, uz svetlosnu pratnju 55 moćnih lasera. Spektakl je poklon kompanije Belgrade Waterfront sugrađanima i gostima glavnog grada, a vatromet je organizovan u saradnji sa kompanijom Fireworks by Grucci, svetskim liderom u pirotehničkim događajima ovog tipa.

Tekst: J. NIKOLIĆ

Foto: BELGRADE WATERFRONT

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.