OTVOREN PRVI OVLAŠĆENI MASERATI SERVIS U SRBIJI

06. Apr 2023
Photo: Maserati Delta Automoto

U Beogradu je i zvanično otvoren prvi ovlašćeni Maserati servis, koji će vozačima u Srbiji i susednim zemljama ponuditi najkvalitetniju i najprofesionalniju uslugu servisiranja Maserati vozila.

Pored usluge servisiranja po najvišim standardima, novootvoreni servis nudi I originalne delove za Maserati vozila. Stručni i iskusni tim mehaničara i tehničara kompanije Maserati Delta Automoto pobrinuće da sva vozila budu održavana i  servisirana tako da ostanu u savršenom stanju.

Otvaranjem ovog servisa, Maserati Delta Automoto objedinjuje poslovanje u Srbiji i na Balkanu, što je velika vest za sve ljubitelje ovog brenda. Verujemo da će ovaj servis postati jedno od najpouzdanijih mesta za servisiranje automobile u regionu i da će zadovoljiti najviše standarde i potrebe svih klijenata.

Visokokvalifikovani serviseri kompanije Maserati Delta Automoto prošli su sveobuhvatnu obuku u Maserati fabrici u Modeni (Italija), koja je uključivala detaljno upoznavanje sa najnovijom tehnologijom i tehnikama servisiranja vozila.

Ovlašćeni Maserati servis Delta Automoto se nalazi u Ulici Radnička 8 u Beogradu (opština Čukarica), a zakazivanje termina, kao i dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 011 / 353 99 22 ili putem e-maila: maserati.servis@deltaautomoto.rs.

 

Izvor: Maserati Delta Automoto

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.