OTVOREN RIMAC IZLOŽBENI SALON U BRISELU

13. Jan 2023
Photo: Rimac Automobili

U Briselu je otvoreni novi Rimac izložbeni salon. Ovaj impresivni, urbani prostor za kupce – koji je kreirao belgijski diler luksuznih automibila D'Ieteren u saradnji sa Rimac timom – predstavlja još jednu prekretnicu u izuzetnom rastu ovog brenda.

Dizajniran u slkadu sa Rimac standardima, uključujući i vrhunski Nevera konfigurator, izložbeni salon u Briselu spaja najsavremeniju tehnologiju sa dizajnom i estetikom osvetljenja koja se uklapa u bit ovog brenda.

Foto: Rimac Autmobili

Razvijena da ponudi performanse hiperautomobila nove generacije, Nevera je zvanično serijski automobil sa najbržim ubrzanjem na svetu i najbrži električni serijski automobil, koji otvara novu eru u evoluciji automobilskih performansi. Neverinih 1.914 КS proizvode četiri elektromotora koji su dizajnirani po meri, što omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 1,85 sekundi i od 0 do 160 km/h za 4,3 sekunde. Iako nudi performanse neviđene u svim hiperautomobilima pre nje, dizajnirana je da omogući velika putovanja na poptuno električni pogon, koja su se ranije smatrala skoro nemogućim sa današnjom tehnologijom. Dizajnirana i proizvedena u kompaniji Rimac Automobili u Hrvatskoj, električna Nevera biće napravljena u samo 150 primeraka.

Foto: Rimac Automobili

„Ovaj novi savremeni izložbeni prostor je još jedan dodatak rastućoj Rimac mreži. Rimac je imao izvanrednu 2022. godinu i otvaranjem našeg novog doma u Briselu idemo u 2023. puni samopouzdanja i pozitivnošću“, rekao je Hendrik Malinovski, izvršni direktor kompanije Bugatti Rimac.

Mate Rimac, CEO, istakao je da se dalji rast njihove partnerske mreže  javlja u važnom trenutku za brend. „Električni hiperautomobil Nevera pronalazi nove domove širom sveta, oduševljavajući i iznenađujući kupce svojim performansama, snagom i tehnologijom nove generacije. Impresivni prostor fokusiran na kupce u Briselu, srcu Evrope, predstaviće brend novim klijentima“, rekao je on.

Foto: Rimac Automobili

Otvaranjem prodajnog salona u Briselu, D'Ieteren postaje 23. globalni partner kompanije Rimac Automobili, pružajući dodatnu vrednost brendu koji posluje širom Evrope, Amerike, Bliskog Istoka i Azije.

Nevera će zauzeti ponosno mesto na štandu D'Ieteren, na Salonu automobila u Briselu od 14. do 22. januara.

Izvor: rimac-automobili.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.