Prvi Festival cveća u Galeriji od 7. do 9. marta

06. Mar 2024
Photo: Galerija

U susret proleću i Međunarodnom danu žena, na prvom spratu Galerije će tokom ova tri dana od 10 do 22 časa biti izloženi razni osmomartovski aranžmani, bagdadske ruže, aloje i druge vrste cveća.

Omiljeno godišnje doba ovog marta najpre stiže u Galeriju! U susret proleću i Međunarodnom danu žena, u najvećem šoping centru u Srbiji i regionu od 7. do 9. marta biće održan prvi i jedinstveni Festival cveća.

Interesantni osmomartovski aranžmani, baštice sa sukulentima (koji prekrivaju trećinu krova Galerije), kaktusi, krasule (drvo novca), bagdadske ruže, aloje, lukovice najrazličitijih vrsta, rezano cveće i dekupaž ukrasne kutije predstavljaju samo deo bogatog, šarenog asortimana koji će krasiti prostrani trg na prvom spratu Galerije.

Bilo da ste zaljubljenici u hortikulturu ili tragate za idealnim poklonom za voljenu žensku osobu za 8. mart, Festival cveća, unikatni praznik ljubavi prema buđenju prirode i nežnijem polu, manifestacija je koju ne smete propustiti.

Posetiocima je na raspolaganju parking u podzemnoj garaži, kao i u poluotvorenoj, spoljnoj garaži ka mostu Gazela, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz je besplatan.

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.