THE BMW STORE: NOVA DIMENZIJA LUKSUZA

19. May 2023

U Galeriji Beograd nedavno je otvoren „The BMW Store” gde je na jednom mestu objedinjena ponuda najekskluzivnijih BMW i MINI modela, uz originalni Lifestyle program, a posetiocima je od sada omogućena konfiguracija novog vozila po ličnom ukusu, uz pomoć prodajnog savetnika i „virtuelne realnosti“, kojom se dobija veran prikaz željenog automobila.

Foto: BMW

Jedinstveno iskustvo kupovine upotpunjuje ultimativni komfor modernog enterijera koji vam pruža osećaj kao da ste u svom domu. Novi automobil možete da kreirate dok sedite u udobnoj BMW dnevnoj sobi i ispijate omiljno piće iz BMW bara, a na raspolaganju vam je i stručna podrška profesionalaca koji će vas uputiti i u najnovije trendove u oblasti elektrifikacije.

Foto: BMW

Ovaj jedinstveni prodajni koncept nadilazi dosadašnja iskustva i osmišljen je sa ciljem da se prilagodi potrebama i najzahtevnijih kupaca, postavljajući tako nove standarde u domenu kupovine automobila.

Foto: BMW

Pored izvanredne ponude najekskluzivnijih automobila, koji su simbol moći, prestiža i elegancije, ljubitelji BMW brenda ovde imaju i veliki izbor originalnog aksesoara, garderobe, modnih dodataka, a tu su i artikali iz putnog programa – visokokvalitetni koferi, torbe i rančevi. „The BMW Store” je idealno mesto i za odabir savršenih poklona kojima ćete obradovati drage osobe, kao što su šolje, rokovnici, novčanici, kišobrani, privesci, a u ponudi su i artikli iz „Montblanc for BMW“ kolekcije, koji odišu luksuzom. BMW je mislio i na najmlađe, pa se u „The BMW Store-u” mogu pronaći popularne guralice za decu, bicikli, trotineti, dečija garderoba, minijature i autići, bojanke i plišane igračke.

BMW X5 – LIDER SVOJE KLASE

Foto: BMW

Otvaranje „The BMW Store-a” ispraćeno je i premijerom novog modela BMW X5, koji predstavlja najpopularniji SUV u našoj zemlji. Tom prilikom zvanično je predstavljen i BMW Connected Drive, koji je od sada dostupan i u Srbiji. Reč je o inovativnom konceptu korišćenja vozila koji omogućava niz pogodnosti za vozača kroz Comfort, Security & Safety i Entertainment segmente.

BMW MOTORRAD KUTAK

Foto: BMW

Novi „The BMW Store“ pripremio je i pravu poslasticu za ljubitelje motocikala i uzbudljive vožnje na dva točka. Za poklonike BMW Motorrad brenda selektovan je poseban izbor atraktivnih, premijum motocikala koji će obeležiti i ovu sezonu, kao i dodataka koji vožnju čine još zanimljivijom. BMW avanturisti, sanjari, pronalazači, sportisti i vizionari ove godine slave i 100 godina duha „Make Life a Ride“, ushićeno dočekujući nove avanture.

Tekst: Ana Kralj

Foto: BMW

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.