BATAJNICA ĆE DOBITI NOVU ZDRAVSTVENU STANICU POVRŠINE 4.000 KVADRATA

11. Aug 2022
Photo: ekapija.com

Gradska opština Zemun pokrenula je inicijativu da se izgradi nova zdravstvena stanica u Batajnici, odgovarajućeg kapaciteta za primarnu zdravstvenu zaštitu građana Batajnice.

Kako je navedeno na sajtu GO, objekat će imati 3.960 metara kvadratnih bruto površine.

U prizemlju nove zdravstvene stanice biće otvorena apoteka, smeštena služba hitne pomoći i medicinske službe: laboratorija, opšta medicina – za zdravstveno zbrinjavanje dece predškolskog uzrasta, palijativnu negu i tehničke prostorije.

Na prvom spratu će biti smeštene medicinske službe opšte medicine, za zdravstvenu zaštitu odraslih pacijenata, školske dece i radiće se rendgenski i ultrazvučni pregledi.

Na drugom spratu zdravstvene stanice planirano je da bude smeštena interna medicina, fizikalna medicina i terapije, ginekologija, ORL služba, oftalmolozi i stomatolozi, čime će, pored opšte zdravstvene nege biti omogućene i specijalističke zdravstvene usluge za Batajničane, prenosi ekapija.com.

 

Izvor: ekapija.com

Foto: ekapija.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.