BUENA VISTA RESIDENCES: DOBAR POGLED NA ŽIVOT

26. Jun 2023
Photo: Bureau Cube Partners

Novi stambeno-poslovni kompleks Buena Vista Residences, lociran na udaljenosti od 900 m od park-šume Košutnjak, na samo dvadeset minuta vožnje od centra grada, koncipiran je tako da svojim budućim stanarima obezbedi maksimalni kvalitet života u svakom aspektu.

Buena Vista Residences / Foto: Bureau Cube Partners

Planiran i projektovan na više od 30.000 kvadratnih metara, sa podzemnom garažom na četiri nivoa, komercijalnim sadržajima u suterenskim i prizemnim etažama, sa 179 stambenih jedinica na sedam spratova, Buena Vista Residences teži da ispuni sve standarde savremene arhitekture i energetske efikasnosti. Sa natprosečnim procentom zelenila, stambeno-poslovni kompleks Buena Vista Residences je projekat kojim se dosledno sprovodi ideja sadržana u sloganu: Dobar pogled na život.

Buena Vista Residences / Foto: Bureau Cube Partners

Struktura kompleksa predviđena je sa komercijalnim i poslovnim sadržajima u suterenskim i prizemnim etažama, kao i tri međusobno povezane stambene lamele, čime je postignut optimalan odnos broja stanova i dodatnih sadržaja. Unutrašnjost kompleksa predviđena je sa najmodernijim sigurnosnim sistemima, kontrolisanim pristupom i recepcijom.

Recepcija, Buena Vista Residences / Foto: Bureau Cube Partners

Sa padina Vidikovca pruža se dobar pogled na beogradske šume i parkove, a dobar pogled za nas znači dobar život.

SVE NADOHVAT RUKE

Kao jedno od urbanistički bolje planiranih naselja u Beogradu, Vidikovac pruža veliki broj sadržaja potrebnih za ugodan život. U neposrednoj blizini kompleksa, nalaze se čak 3 osnovne škole, 3 državne predškolske ustanove, Vojnomedicinski centar Cerak, veliki broj supermarketa i drogerija, kao i restorana, dok je jedna od najbolje snabdevenih beogradskih pijaca, Vidikovačka pijaca, od kompleksa Buena Vista udaljena svega 800 m. Na nekoliko minuta vožnje od kompleksa, nalaze se sportski centar Košutnjak, bazeni Košutnjak, trim staza, TC Big Rakovica i Crkva Svetlog Luke.

Kafe, Buena Vista Residences / Foto: Bureau Cube Partners

Kompleks Buena Vista Residences je Urbanističkim projektom predviđen tako da izlazi na dve planirane saobraćajnice (ulica Nova 4 na severoistoku i Nova 2 na jugoistoku), dok se sa severne strane nalazi postojeći komercijalni objekat, odnosno ulica Kneza Višeslava, od koje je kompleks udaljen dovoljno da je neutralisana buka prometne ulice.

ESTETIKA I KVALITET I SPOLJA I IZNUTRA

Sa misijom da održi obećanje dobrog pogleda na život, pažljivo planiran u svakom aspektu, kompleks Buena Vista je planiran sa visokim kvalitetom radova, kako spoljnih, tako i unutrašnjih (onih koje vidite i onih koje ne vidite).

Enterijer, Buena Vista Residences / Foto: Bureau Cube Partners

Počev od modernog arhitektonskog rešenja ventilisane fasade, od kvalitetnih kompozitnih ploča, sa aluminijumskom potkonstrukcijom, pa sve do spoljne i unutrašnje stolarije od aluminijuma, odnosno drveta visoke klase – kvalitet završne obrade je konstantan.

Nastavljajući putem svoje misije, za sve kupce smo predvideli mogućnost prilagođavanja tonaliteta enterijera prema ličnom ukusu, sa dve ponuđene opcije.

Autor projekta je arhitektonski studio Bureau Cube Partners, dok je ekskluzivna prodaja poverena kompaniji Scordia International Properties.

 

 

O INVESTITORU

Sa višegodišnjim iskustvom u real estate industriji, pre svega na teritoriji Bosne i Hercegovine, grupa investitora okupljena pod brendom Legend Invest odlučila je da Beogradu ponudi jedinstveni projekat – Buena Vista Residences, kao prvi u nizu planiranih projekata. Sa iskustvom izgradnje ekskluzivnih objekata na Jahorini (apartmanski kompleks Snježna dolina Resort, na preko 40.000 m2), kao i komercijalnih nepokretnosti u Banja Luci (šoping centri  Park i City Mall, na preko 150.000 m2), Legend Invest ima jasnu viziju poslovanja koja se sadrži u paroli da kvalitet ne sme biti predmet kompromisa te na tržištu Srbije nastupa sa misijom da postavi nove standarde gradnje i po uzoru na svoje osnivače postane lider i prepoznatljivo ime na tržištu.

 

KONTAKT

+381 11 7887 788

+381 11 7887 888

office@scordiaproperties.rs

www.scordiaproperties.rs

Instagram 

Facebook 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.