BW KING’S PARK – NOVA ZGRADA U OKVIRU PROJEKTA BELGRADE WATERFRONT

28. Mar 2022
Photo: belgradewaterfront.com

Belgrade Waterfront predstavio je novi projekat – BW King's Park, novu stambenu zgradu smeštenu u zelenoj oazi. Savski park predstavlja produžetak zgrade, dok se sa druge strane nalazi uređeno unutrašnje dvorište namenjeno stanarima. Ovakva mikrolokacija se retko sreće u urbanom okruženju i predstavlja izuzetnu prednost za sve koji vode aktivan i zdrav život.

Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije, navodi se na sajtu belgradewaterfront.com.

BW King's Park je projektovana kao stambena zgrada koja se sastoji od 15 spratova, sa prodavnicama i kafićima u prizemlju uz dva nivoa podzemne garaže sa 275 parking mesta za stanare. Sastoji se od 233 stana različitih struktura – od jedinica sa jednom do onih sa četiri spavaće sobe, a u ponudi su i stanovi sa dve i po spavaće sobe. Svaki stan ima terasu i visoke prozore, sa kojih se, u zavisnosti od orijentacije, pruža izuzetan pogled na Savski park, unutrašnje dvorište ili panoramu grada. U svakoj sobi nalazi se multi-split sistem klimatizacije, dok se spoljna jedinica nalazi na terasi i prekrivena je dekorativnom maskom.

Oba izlaza iz zgrade vode u zelenilo – bilo da krenete ka Savskom parku, koji je javna površina, ili ka unutrašnjem dvorištu koje stanarima nudi idealno mesto za opuštenje u prirodi. Odabirom stana u zgradi BW King’s Park, uživaćete u svakom trenutku novog života. Jednostavan, a moderan izgled zgrade savršeno se uklapa u zeleno okruženje i stavlja fokus na moderan život u prestonici, okružen prirodom.

Izvor: belgrdewaterfront.com

Foto: belgradewaterfront.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.