DO KRAJA GODINE POČINJE IZGRADNJA NOVOG HOTELA INTERCONTINENTAL BEOGRAD

14. Jan 2022

Nakon otvaranja jednog od najznačajnih gradilišta u prestonici, odnosno, početka radova na rekonstrukciji Sava centra, kompanija Delta Real Estate spremna je za novi investicioni ciklus, koji će u Beograd dovesti još jedan hotel iz InterContinental grupe. Hotel će se nalaziti na atraktivnoj lokaciji u Bloku 20, u ulici Milentija Popovića.

HOTEL INTERCONTINENTAL BEOGRAD IMAĆE 220 EKSKLUZIVNIH SOBA

Planirani projekat novog hotela InterContinental Beograd kompletiraće smeštajnu ponudu Beograda sa 5 zvezdica i 220 ekskluzivnih soba. Na ovoj parceli biće izgrađen i poslovni prostor sa podzemnom garažom, a ceo kompleks stvoriće modernu i zelenu oazu na pešačkoj udaljenosti od najvećeg kongresnog centra.

U SKLOPU HOTELA BIĆE POSLOVNI PROSTOR I PODZEMNA GARAŽA

U kompanijij ističu da je projekat fascinantan i da će za njega biti potrebno izdvojiti značajna sredstva. Ovim projektom kompanija je bliže nego ikada ostvarenju jednog od svojih ciljeva – da hotel InterContinental vrati u Beograd, a početak radova očekuje se krajem godine.

Delta Real Estate deo je poslovnog sistema Delta Holding, u čijem su vlasništvu prestižni hoteli Crowne Plaza, Holiday Inn, Hotel Indigo u Beogradu, kao i hotel InterContinental u Ljubljani.

Foto: Delta Real Estate

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.