DOLCE VITA RESIDENCE: JEDINSTVEN KONCEPT ŽIVOTA U ZGRADI SA HOTELOM SA 5 ZVEZDICA

04. Jul 2023
Photo: Dolce Vita Residence

Zamislite da živite u luksuznom stanu sa prostranom terasom, na jednoj od najboljih gradskih lokacija, ali na način kao da ste gost hotela sa pet zvezdica, u čijim sadržajima, kao što su spa centar, teretana ili teniski tereni, možete da uživate svaki dan, i čije će se osoblje potruditi da vam sve bude omogućeno na jedan poziv – od doručka u krevetu do čuvanja dece ili sređivanja stana.

Ovaj jedinstven koncept života zove se DOLCE VITA WAY OF LIFE i dostupan je od sada na izuzetnoj lokaciji na Novom Beogradu, na raskrsnici Tošinog bunara i Bulevara Milutina Milankovića, na kojoj se gradi DOLCE VITA RESIDENCE, stambeno-poslovni kompleks premijum kvaliteta sa hotelom, koji će budućim stanarima pružiti jednu sasvim novu dimenziju luksuza i komfora. U srcu moderne poslovne zone Novog Beograda, odlično povezane sa svim delovima grada, a opet savršeno ušuškan u brdo ispod Bežanijske kose, DOLCE VITA RESIDENCE svojom pozicijom na lokaciji obezbediće stanarima mir, tišinu i uživanje na prostranim terasama. 

Foto: Dolce Vita Residence

U okviru kompleksa koji je projektovan na osam spratova, sa hotelom u prednjem delu zgrade, u ponudi su trosobni i četvorosobni stanovi velikih kvadratura, od 92 m2 pa naviše, kao i dva penthausa i tri dupleksa. Svaki sprat ima najviše po šest stanova, a za stanare zgrade obezbeđena su čak četiri lifta. Visine plafona su nestandardne, do 2,9 m, dok peti sprat ima salonske visine stanova do maksimalnih 3,5 m.

Trosobni stanovi imaju po dve spavaće sobe i dva kupatila, svaki stan poseduje tuš i kadu, kao i ostavu za mašine. Četvorosobni stanovi, pored dva kupatila, imaju i toalet pored ulaza u stan.

Kuhinja, trpezarija i dnevna soba projektovane su kao open space koncept, sa izlaskom na terasu. Terase su komforne, do četvrtog sprata natkrivene, od petog otvorene.

Kompleks ima garažu na tri nivoa, sa 105 garažnih mesta, punjače za električna vozila, ostave i prostoriju za bicikle.

Stanari imaju sopstveni ulaz i portirnicu sa kamerama u prizemlju zgrade, odvojeno od hotelskog ulaza.

Foto: Dolce Vita Residence

Hotelski deo zgrade, sa 28 smeštajnih jedinica, povezan je na petom spratu sa stambenim delom kompleksa. Bazen, spa centar sa saunom, teretana, teniski teren sa US open podlogom, igraonica i park za decu, restoran, samo su neki od hotelskih sadržaja koji će obogatiti i olakšati svakodnevni život stanarima i koji će kvalitativno pomeriti granicu koncepta stanovanja.

Pored svih benefita života u stambenoj zgradi sa hotelom, sam kompleks DOLCE VITA RESIDENCE projektovan je i gradi se po najvišim standardima uz primenu materijala i opreme premijum kvaliteta.

Foto: Dolce Vita Residence

Aluminijum stolarija, renomiranog brenda, sa troslojnim staklima, omogućiće besprekornu termičku i zvučnu izolaciju. Ograde na terasama biće takođe od stakla.

Završne obrade podova biće od troslojnog parketa (kupac će u fazi izgradnje moći da odabere nijansu parketa po želji). Pločice i sanitarije luks kategorije obezbediće kvalitet i ekskluzivan izgled. Završne lajsne i unutrašnja vrata renomiranog brenda biće u beloj boji. Ulazna vrata od stanova biće tamne boje sa širokim parapetima, i obezbediće zvučnu izlovanost, bezbednost i ekskluzivan izgled. Sve prostorije biće klimatizovane zasebnim jedinicama.

Strukturalna ventilisana granitna fasada, od ploča italijanskog brenda Laminam, obezbediće energetsku efikasnost i postojanost, zvučnu i termičku izolaciju objekta ali i izuzetno ekskluzivan izgled objekta i dugovečnost.

Rok za završetak radova i useljenje planiran je za kraj 2025. godine.

 

KONTAKT

Kancelarija prodajnog tima

Milutina Milankovića 1K, sprat II, stan 8

011 319-39-85

www.dolcevita-novibeograd.com

dolcevita.nbg@gmail.com

 

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.