GREEN ESCAPE: URBANI I EKOLOŠKI KONCEPT PLANIRANJA NEKRETNINA

19. Jun 2023
Photo: IMEL Group

Nakon uspešno završene realizacije izgradnje prve faze kompleksa Green Escape u jesen 2022. godine i postizanja visoke popunjenosti poslovnog prostora klase A u prvoj zgradi, kompanija IMEL Group odlučila je da započne izgradnju naredne faze kompleksa sa namerom da uveća svoj portfolio premium office prostora za izdavanje po pristupačnim cenama.

Poslovni kompleks Green Escape / Foto: IMEL Group

Smešten na ulazu u urbanu zonu Novog Beograda i u neposrednoj blizini aerodroma, Green Escape predstavlja idealno utočište za kompanije koje traže mirnu i dobro povezanu lokaciju.

Sa direktnom vezom sa budućim Bulevarom Arsenija Čarnojevića (sadašnji autoput E 75), Green Escape je već povezan sa nekoliko saobraćajnica i linija javnog prevoza. Lokacija je lako dostupna iz svih pravaca i istovremeno izolovana očuvanim zelenim zaštitnim zonama. Sa fokusom na savremene tehničke sisteme, energetsku efikasnost i održivost, ovaj vizionarski projekat predstavlja sinonim za kvalitet, iza kojeg stoji 42 godine iskustva IMEL Group na tržištu komercijalnih nekretnina Novog Beograda.

Kompleks Green Escape odlikuju savremeni tehnički sistemi, energetska efikasnost i održivost / Foto: IMEL Group

Kompleks Green Escape pruža brojne pogodnosti koje ga čine veoma poželjnom destinacijom za vaš budući maloprodajni ili kancelarijski prostor. Detaljno planiran raspored uključuje obilje zelenih površina, pružajući zdravu i opuštajuću atmosferu. Projekat ima akcenat na održivoj praksi, promovišući ekološki prihvatljiv način života koji je u skladu sa prirodom.

Izgradnja poslovne i hotelske zgrade K2 planirana je za početak četvrtog kvartala 2023 / Foto: IMEL Group

Jedna od ključnih karakteristika Green Escape kompleksa je razvoj po fazama kancelarijskih, maloprodajnih i hotelskih prostorija po meri. Ovaj fleksibilan pristup omogućava razvoj okruženja „po meri" koja zadovoljavaju jedinstvene potrebe svakog poslovanja.

Bilo da se radi o dinamičnom kancelarijskom prostoru ili retail prostoru, Green Escape pruža savršenu osnovu za uspešan rast.

Green Escape: harmoničan spoj urbanog života i prirodnog okruženja / Foto: IMEL Group

Dugo očekivana izgradnja poslovne i hotelske zgrade K2 planirana je za početak četvrtog kvartala 2023. Svojom posvećenošću vrhunskoj izradi i pažnjom za svaki detalj, kao i do sada, IMEL Group obezbediće tržištu još jedan objekat najviših standarda.

Kako sektor nekretnina nastavlja da se razvija, IMEL Group je uvek pionir uvek po pitanju inovacija i održivosti. Naša vizija je da stvorimo harmoničan spoj urbanog života i organskog okruženja, nudeći neuporedivo iskustvo za naše klijente.

Uzbuđeni smo što ćemo krenuti na ovo putovanje i radujemo se da vam poželimo dobrodošlicu u Green Escape kompleksu.

GREEN ESCAPE

Tip objekta: Poslovni kompleks

Lokacija: Blok 51, Novi Beograd

Površina: 67,000 m2

Parking mesta: 592

Klasa: A

Koncept: Urbani organski

Investitor: IMEL Group

 

Tekst i foto: IMELGroup

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.