HOTEL FRUŠKE TERME POSTAO PRVI MOVENPICK HOTEL U SRBIJI

22. Jun 2022
Photo: frusketerme.com

Ugovor o franšizi kojim je hotel "Fruške terme" u Vrdniku postao prvi "Movenpick" hotel u Srbiji, potpisan je u prisustvu premijerke Ane Brnabić, a prve goste novi hotel će dočekati do kraja godine.

Potpisivanju ugovora, koji su potpisali viši potpredsednik i direktor razvoja "Northern Europe Accor" grupe Kamil Jazbek i generalni direktor "Promont" grupe Milinko Cicmil, prisustvovao je i ambasador Švajcarske Urs Šmid, zamenik ambasadora Francuske Fatih Akcal i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

Hotel sa 201 sobom nalazi se u Vrdniku, na obodu najstarijeg nacionalnog parka, a deo je jedne od najvećih turističkih investicija u Srbiji "Fruške terme resort", koji nudi najveći spa, smeštajni i konferencijski centar u zemlji.

Hotel svojim gostima nudi dva restorana i bara, prostor za aktivnosti na vodi i spa centar, kao i prostorni kongresni centar.

"Fruške terme" su najveći termalni i spa resort u Srbiji i nude 12 bazena sa lekovitom, termo-mineralnom vodom koji pokrivaju više od 3.000 kvadratnih metara vodene površine.

Spa centar se prostire na površini od više od 10.000 kvadratnih metara i više od 12 vrsta sauna, kao i 11 konferencijskih sala sa kapacitetom za više od 1.000 delegata istovremeno, piše rts.rs.

Odmaralište je deo Strateškog master plana razvoja turizma Fruške Gore koji je usvojila Vlada Srbije 2021. godine, a koji su izradile dve svetske kompanije.

Više od 110 hotela širom sveta

"Movenpick" je osnovan u Švajcarskoj i imaju više od 110 hotela i odmarališta širom sveta, kao i još planiranih 50 do 2025. godine.

Deo je grupacije "Accor" koja ima više od 5.300 nekretnina i 10.000 ugostiteljskih objekata u 110 zemalja.

Grupacija poseduje raznovrstan i potpuno integrisan ugostiteljski koncept koji obuhvata više od 40 luksuznih, premijum, srednjih i ekonomskih hotelskih brendova, mesta za zabavu i noćni život, restorane, barove, brendirane privatne rezidencije, zajedničke smeštajne objekte...

 

Izvor: rts.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.