KOLAŠIN DOBIJA HOTEL LUKSUZNOG BRENDA CROWNE PLAZA

08. Jun 2023
Photo: Freepik

Nakon otvaranja hotela Hyatt Regency Kotor Bay Resort, u Crnu Goru stiže još jedan poznati svetski hotelski brend – Crowne Plaza. Potpisivanju ugovora  kompanije Magnum Development sa prestižnim hotelskim operatorom InterContinental Hotels Group (IHG) za izgradnju hotela Crowne Plaza Kolašin prisustvovao je i predsednik Vlade Dritan Abazović, koji je rekao da je najvažnija stvar za budući razvoj turizma da Crna Gora ima svetske brendove i da bude na svetskoj mapi turizma.

„Za Vladu Crne Gore posebno je važan razvoj severa. Lično mislim da je na severu veći potencijal nego na jugu. I očekujem da u budućem periodu razvoj turizma ide više prema severu nego prema jugu jer ljudi traže mir, čistu prirodu i unikatna mesta. To što je vaš projekat uvezan sa zdravstvenim turizmom samo je vrednost više jer turisti menjaju svoje navike i žele da iskoriste svoj odmor i za unapređenje svog zdravlja”, kazao je premijer Abazović.

On je rekao da su svi investitori, naročito kredibilni sa Zapada, više nego dobrodošli u Crnu Goru, a potpisnicima ugovora obećao je da će učiniti sve da se olakšaju administrativne procedure kako bi hotel bio završen na vreme i otvoren 2024. godine.

Izvor: bankar.me

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.