NA VRAČARU U PLANU IZGRADNJA NOVOG POSLOVNOG OBJEKTA NA SEDAM SPRATOVA

02. Sep 2022
Photo: Printscreen/Urbanistički projekat/Berger

Preduzeće Marzo iz Beograda planira da na Vračaru izgradi poslovni objekat. Kako se navodi u urbanističkom projektu koji je izradio Berger projekt iz Valjeva, planirani objekat biće smešten u ulici Bokeljska br.3, a površina prostora obuhvaćenog UP-om iznosi 8 ari i 87 metara kvadratnih.

U neposrednom okruženju predmetne lokacije pretežno su izgrađeni stambeni objekti.

Predviđena je izgradnja poslovnog objekta koji se sastoji od dve podzemne garaže sa pratećim tehničkim prostorijama, prizemlja i 7 nadzemnih etaža koji će biti u funkciji poslovanja, prenosi ekapija.com.

Parkiranje je predviđeno u garaži. Garaža je planirana na 2 nivoa, i pristupom preko dvosmerne prilazne rampe. Broj parking mesta je 32. Planirani objekat je dvostrano uzidan.

Objekat će se realizovati u jednoj fazi. Ostvareni BRGP nadzemnih etaža iznosi 2.550,78 metara kvadratnih, a podzemnih 1.546.40 metara kvadratnih, što ukupno iznosi 4.097,18 metara kvadratnih.

Urbanistički projekat će biti na javnom uvidu do 14. septembra.

 

Izvor: ekapija.com

Foto: Printscreen/Urbanistički projekat/Berger

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.