NOVI DELTA PROJEKTI: DELTA LAND I DELTA DISTRICT

08. Feb 2023
Photo: Delta Real Estate (Delta Land)

Delta Holding je u 2022. godini ostvario rekordne rezultate: prihodi od prodaje dostigli su 782,4 miliona evra, što je 30% više nego u 2021, saopšteno je na tradicionalnoj godišnjoj konferenciji za medije, na kojoj su predstavljeni rezultati poslovanja svih sektora u okviru holdinga.

Kao najvažniji projekat u 2022. izdvaja se kompletna rekonstrukcija Sava centra, vredna 110 miliona evra. Otvaranje ovog objekta planirano je za novembar ove godine, a otvaranje Plave dvorane (objekat B), najveće multinamenske sale u regionu, u prvoj polovini 2024. Modernizovani Sava centar, sa novim sadržajima i potpuno novim instalacijama i tehnološkim rešenjima, imaće kongresnu zonu od 50.000 m2, poslovnu zonu na 24.000 m2 i komercijalnu zonu na 10.000 m2.

Delta District / Foto: Delta Real Estate 

U oblasti nekretnina, Delta Real Estate planira ulaganje više od 620 miliona evra do 2027. godine. Ovim investicijama biće pokrenuto više velikih projekata širom Srbije: Delta Land i Delta District u Beogradu, druga faza šoping mola Delta Planet u Nišu, kao i razvoj projekta Delta Iron, prvog poslovnog distrikta u Novom Sadu.

Delta Real Estate ima u planu da razvije atraktivnu lokaciju u Bulevaru despota Stefana i, zajedno sa novim projektima drugih investitora, oplemeni lice tog dela Beograda. Na samo nekoliko minuta od centra grada biće izgrađen Delta Land – najsavremeniji mixed-use koncept koji će činiti jedinstveni poslovni, komercijalni i stambeni prostori. U ovoj godini u planu je da se krene sa rekonstrukcijom objekata koji su kulturno nasleđe grada.

Predstavljan je i novi koncept projekta Delta District. Na atraktivnoj lokaciji u novobeogradskom bloku 20 biće izgrađeni luksuzni hotelski kapaciteti i poslovni prostori.

Tekst i foto: Delta Real Estate

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.