PUPIN’S PALACE NEW BELGRADE: NOVI STAMBENI I BIZNIS CENTAR PRESTONICE

08. Feb 2023
Photo: Galens Invest

Novi Beograd je, zahvaljujući putnoj infrastrukturi, reljefu i samoj organizaciji naselja, postao centar najvažnijih poslovnih dešavanja, ali i izuzetno poželjno mesto za život savremene porodice. Jedna od najrazvijenijih opština u regionu arhitektonski i sadržajno pogoduje svima onima koji teže dinamičnom, ispunjenom i aktivnom životu u prestonici, a obilje zelenih površina i parkovski uređenog prostora doprineće osećaju mira i povezanosti sa prirodom.

Upravo ova gradska opština postaće bogatija za novi stambeni i biznis centar, koji će pomeriti granice komfora i kvaliteta života i rada u glavnom gradu. U pitanju je Pupin’s Palace New Belgrade, naslednica impresivne Pupinove palate u Novom Sadu.

PREMIJUM KVALITET I PREPOZNATLJIV KONCEPT

Projektovana da zadovolji sve potrebe savremenog načina stanovanja i rada, Pupin’s Palace New Belgrade oslikava idealan spoj materijalizacije premijum kvaliteta i najsavremenije tehnologije. Atraktivan izgled i moderan dizajn ovog objekta izuzetno doprinose funkcionalnosti i maksimalnoj iskorišćenosti prostora i lokacije. Strukturu samog kompleksa definiše jedan objekat, koji u osnovi formira oblik oslobođene, poluotvorene forme, podeljen u dve faze. Izdvajaju se dve unutarblokovske ambijentalne celine. Svedena po svojoj oblikovanosti, fasada je krajnje smirena i uravnotežena. Objekat se u delovima kaskadno povlači i njegova spratnost varira. Povlačenjem etaža dodatno se doprinosi insolaciji celog bloka i otvara središnji deo atrijuma za vizuru i osunčanost, kako objekta, tako i unutrašnjih slobodnih površina. Unutrašnjost kompleksa Pupin’s Palace New Belgrade biće oplemenjena internim parkom – atrijumom, ispunjenim zelenilom, prostorom i rekvizitima za igru, terenima, klupama, stolovima i ostalim sadržajima namenjenim prijatnom i ugodnom boravku na otvorenom.

Foto: Galens Invest

Pored uređenog prostora za zabavu i razonodu, koncept kondominijuma odlikuje i mnoštvo drugih sadržaja, koji će život u urbanom delu prestonice učiniti lepšim. Investitor projekta Galens Invest je, kao i u dosadašnjoj praksi, izuzetno vodio računa o bezbednosti, potrebama i kvalitetu života korisnika, pa je tako u sklopu samog objekta projektovana prostrana podzemna garaža sa više od 1.000 parking mesta. Osim mesta za parkiranje automobila, u okviru kompleksa će se nalaziti i lokali različite namene, predviđeni za rad ugostiteljskih objekata, sportskih centara, marketa, igraonica za decu, i ostalih delatnosti koje će obogatiti i unaprediti život i slobodno vreme korisnika Pupin’s Palace New Belgrade. Kada govorimo o bezbednosti, još jedan princip funkcionisanja objekata kompanije Galens Invest je i dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje i kontrolisan pristup kompleksu, što će značajno uticati na osećaj sigurnosti i mira u porodičnom domu ili poslovnom prostoru.

BIZNIS CENTAR NOVOG BEOGRADA

Foto: Galens Invest

Idealno poslovno okruženje, koje podrazumeva blizinu nekih od najvećih biznis parkova, poput Airport City-ja, blizinu autoputa i odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, Pupin’s Palace New Belgrade čini optimalnim izborom za poslovni prostor. Poslovni deo objekta biće izgrađen i uređen po najvišim svetskim standardima, u službi zadovoljstva i motivacije zaposlenih. Ovakav koncept rada zadovoljiće potrebe savremenih uspešnih kompanija, koje vode računa o imidžu, uslovima za rad i poslovnom okruženju. Osim izuzetnog kvaliteta gradnje i najsavremenijih arhitektonskih rešenja, poslovni prostor 21. veka zahteva i dostupnost eksternih sadržaja, koji takođe znatno utiču na poslovnu klimu. Parking mesta, kao i prostor za vežbanje, zabavu i opuštanje, daće potpuno novu dimenziju svakodnevnim odlascima na posao.

ŽIVOT U ATRAKTIVNOM DELU PRESTONICE

Pored velikog biznis potencijala, Pupin’s Palace New Belgrade nudi komforan i funkcionalan životni prostor, namenjen svima onima koji teže sadržajnom i kvalitetnom životu u atraktivnom i dinamičnom delu prestonice. Stambeni objekti najsavremenije materijalizacije i vrhunskog kvaliteta gradnje, u kombinaciji sa sadržajima potrebnim za skladan i dobro organizovan život savremene porodice, stvoriće veoma poželjno i kvalitetno okruženje za život u gradu. Stanarski park – atrijum, sa igralištem i mobilijarom za druženje dece, omogućava njihov bezbedan boravak na otvorenom prostoru, dok roditelji uživaju u odmoru, a kontrolisan pristup kompleksu i konstantno prisutno obezbeđenje podići će osećaj sigurnosti na još viši nivo.

Pupin’s Palace New Belgrade je projekat novog doba, koji će, zahvaljujući izuzetnoj lokaciji, vrhunskim sadržajima i prepoznatljivom kvalitetu gradnje postati omiljeno mesto za život i rad u urbanoj sredini. Više informacija o sadržaju kompleksa, kapacitetima i planu izgradnje možete dobiti pozivom na brojeve:+381 64 89 55 699 i +381 64 89 55 711.

Tekst i foto: Galens Invest

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.