RASPISAN TENDER ZA IZGRADNJU PODZEMNE GARAŽE NA VRAČARU SA 348 PARKING MESTA

01. Apr 2022
Photo: Print screen / beograd.rs

Grad Beograd juče je raspisao tender za izgradnju podzemne garaže u Skerlićevoj ulici na Vračaru. Garaža će biti na tri novoa i imaće 348 parking mesta, uključujući i 20 mesta za parkiranje osoba sa invaliditetom na ukupnoj površini od 11.660 metara kvadratnih.

Otvaranje tendera najavljeno je za 9. maj, posle čega će izabrani izvođač izvesti projektovanje, a za početak sledeće godine i početak radova, prenosi ekapija.com.

Najavljena je i izgradnja podzemnih garaža ispod Kalenić pijace i Beogradskog dramskog pozorišta, što Vračaru treba da donese više od 1.000 parking mesta.

Planirano je da garaža Skerlićeva ima dva lifta i tri sigurnosna stepeništa. Dimenzije liftova biće prilagođene kretanju osoba sa invaliditetom. Predviđeno je da garaža Skerlićeva ima sve standardne komunalne i protivpožarne instalacije, kao i da zahvaljujući savremenom ventilacionom sistemu životna okolina kao i obližnji spomenici kulture budu zaštićeni od izduvnih gasova, istakli su iz JP Parking servis.

 

Izvor: ekapija.com

Foto: Print screen / beograd.rs

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.