SKYLINE AFI TOWER: NOVI SIMBOL POSLOVNOG PROSTORA BEOGRADA

03. May 2022
Photo: Miodrag Trajković

Moderna poslovna zgrada Skyline AFI Tower ne samo da se izdvaja kao novi simbol poslovnog prostora u Beogradu, već će uskoro postati i tačka poslovnih susreta vodećih internacionalnih i domaćih kompanija koje će ovde razvijati svoj biznis. Prvi ugovori su zaključeni i vlada veliko interesovanje.

U nedavnom istraživaju koje je sprovela agencija Ipsos pokazalo se da su jedni od najvažnijih parametara koji zaposleni očekuju od svojih poslodavaca, lokacija, dodatni sadržaji, prirodna svetlost i blizina zelenih zona. Upravo je investitor ovog projekta, AFI Europe Srbija, vodio računa o svim ovim aspektima prilikom planiranja i izgradnje jednog od najmodernijih poslovnih ambijenata na tržištu Srbije.

Rezultati istraživanja govore da je za čak 89 odsto zaposlenih, blizina kafića, banaka, apoteka, restorana i prodavnica, izuzetno važna. Blizina zelenih zona koje nude bogat sadržaj, uključujući sportske terene i uređene staze važna je za 83 odsto zaposlenih. Trećina ispitanika koji su u radnom odnosu izjavilo je da bi voleli da se objekti za wellness nalaze u blizini poslovne zgrade ili unutar nje, a 44 odsto njih bi volelo da ima mogućnost korišćenja teretane u okviru poslovnog prostora. Upravo sve ove benefite, uključujući i najveći zatvoreni privatni bazen u Beogradu, na jednom mestu ponudiće Skyline AFI Tower u okviru kompleksa Skyline Belgrade.

Osim fenomenalnog pogleda na različite delove naše prestonice, koji će budući zakupci imati tokom svog radnog vremena, dodatnu vrednost svakako predstavlja i lokacija i odlična povezanost sa aerodromom, brojnim ambasadama i važnim institucijama. Ono što je za ovu lokaciju u centru grada možda još važnije jeste to da će korisnici imati na raspolaganju 510  parking mesta u podzemnoj garaži. Među brojnim benefitima svakako je i mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema zahtevima i potrebama budućih zakupaca.

Investitor ove kule, AFI Europe Srbija, ispunio je i neophodne uslove da bi se objekat kvalifikovao za LEED GOLD sertifikat, što znači da se prilikom gradnje poštuju principi održivosti – efikasna upotreba vode, smanjenje otpada i emisije ugljen-dioksida, kao i upotreba materijala koji nisu štetni po životnu sredinu. Projekat uključuje i sisteme grejanja, hlađenja i ventilacije koji su u skladu sa  zahtevima energetske efikasnosti. Osim toga, ova moderna poslovna kula u potpunosti će biti opremljena svim uređajima visoke tehnologije i sofisticiranom telekomunikacionom opremom.

Zahvaljujući uspešno postavljenim projektima u domenu poslovog prostora, poput biznis parka Airport City Belgrade, ime AFI Europe Srbija potencijalnim kupcima i zakupcima pruža sigurnost u investitora i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje Skyline AFI Tower je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

SKYLINE AFI HOME

AFI Europe Srbija nastavlja da širi svoj portfolio i novim projektom, Skyline AFI Home, ulazi na tržište stanova za iznajmljivanje, sa luksuznim izborom jedinica i fokusom na kvalitetnu prateću uslugu i dodatne sadržaje.

Treća stambena kula Skyline AFI Home imaće 27 spratova sa 147 apartmana, od najmanjih dvosobnih do luksuznih penthaus jedinica.

Foto: Skyline AFI Tower

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.