VILE ZUCE: PRIVILEGIJA ŽIVOTA U PRIRODI

23. May 2023
Photo: M06 Studio

Na idealnom mestu za život, okružen prirodom i bujnim zelenilom, a na optimalnoj udaljenosti od svih važnih gradskih tačaka i saobraćajnica, smešten između Avale i tržnog centra IKEA i nedavno otvorenog AVA Shopping Parka, uveliko se gradi rezidencijalni kompleks VILE ZUCE.

Foto: M06 Studio

Na svega nekoliko stotina metara od stambenog kompleksa, budućim stanarima dostupan je redovan gradski saobraćaj, osnovna škola, obdanište, prehrambene prodavnice, apoteka, ambulanta i lokalni fudbalski stadion. Udaljenost kompleksa do Avalskog puta je svega jedan kilometar, a do autoputa Beograd-Niš je oko dva kilometra, što omogućava da se za dvadesetak minuta vožnje autoputem stigne do centra grada.

Osetite čarobna jutra u prirodi, udahnite vazduh punim plućima! Neka vas umesto gradske buke probudi netaknuta priroda!

Čistih, modernih formi, veoma atraktivan i izuzetno funkcionalan, ovaj stambeni kompleks odlična je prilika za sigurnu investiciju i jedan potpuno novi, udoban život u tišini i na čistom vazduhu tokom cele godine.

Foto: M06 Studio

Autorski tim nije težio uklapanju vila u postojeće okruženje, već stvaranju novog, savremenog ambijenta uz podavalsko naselje. Sa velikom pažnjom prema svakom detalju kreirana je plemenita i urbana celina, povezana sa prirodnim ambijentom u okruženju, takozvanim „prelivanjem enterijera u eksterijer“.

Arhitektonski oblik urbanih vila je sklop dva ukrštena pravougaonika, prizemlja i sprata, koji formiraju ulični i dvorišni erker. Geometrija projekta je tehnološki veoma zahtevna, ali zato velike staklene površine bez stubova na uglovima dnevnog boravka, kao i konzolno čelično stepenište, daju objektima vizuelnu upečatlivost i posebnu estetiku. Ovakvim rešenjem investitor je želeo da izdvoji ovaj projekat u odnosu na druge i da svoj lični pečat naselju.

Foto: M06 Studio

Kompleks krasi šest istovetnih luksuznih vila, jednake spratnosti, prizemlje i jedan sprat. Kompletno nova infrastruktura kompleksa uključuje asfaltni prilaz, gradski vodovod, kanalizaciju i uličnu rasvetu. Budući stanovnici naselja imaće na raspolaganju i novu optičku mrežu.

Privatna pristupna ulica i sistem video-nadzora sa kamerama instaliranim na svakom objektu, povezan na sigurnosni sistem renomirane firme 4GS, obezbeđuju budućim stanarima kompleksa i privatnost i sigurnost.

Objekti su organizovani u više celina. Na prizemnoj etaži nalaze se prostrani dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i trpezarija, jedna spavaća soba i kupatila. Iz dnevnog boravka preko natkrivenog trema izlazi se na plažni deo ka otvorenom bazenu i uređenom dvorištu.

Garaža u prizemlju predviđena je za dva automobila, uz dodatna dva parking mesta ispred objekta. Tehničke prostorije za grejanje i baštenski alat smeštene su uz garažu.

Foto: M06 Studio

Na spratu su pozicionirane prostrana, dvostrano orijentisana master soba sa zasebnim kupatilom sa tuš kabinom i samostojećom kadom iz koje se pruža predivan pogled na prirodno okruženje, tri spavaće sobe sa zasebnim kupatilom i perionica. Projektom su predviđene i dve velike krovne tarase sa zidanim žardinjerama na spratu, sa kojih se pruža pogled na Avalski toranj i okolne šume i livade.

Svaka vila poseduje autonomni sistem klimatizacije na bazi toplotnih pumpi, nezavisan od grejne sezone. Sve prostorije, osim garaže i tehničkih soba, imaju podno grejanje i centralno plafonsko hlađenje, bez radijatora i klima uređaja, što garantuje vrhunski komfor i ujednačenu klimatizaciju prostora preko cele godine uz veoma male troškove.

Instalisani Smart Home sistem pruža stanarima dodatne mogućnosti daljinske kontrole nad sistemom hlađenja i grejanja, svetlom, roletnama, centralnim sistemom zalivanja zelenih površina i bazenskom opremom. Zelenilo na krovnim terasama i u dvorištu zaliva se preko automatskog sistema zalivanja zelenih površina. Smart Home sistem omogućuje uvid i efikasno upravljanje svim budućim troškovima kuće kad se bude koristila. Kompletno održavanje zelenila, tehničkih sistema i bazena, kao i sistem obezbeđenja, biće povereno stručnim firmama.

Foto: M06 Studio

Moderne vile pružaju svojim stanarima jedinstven dizajn, prvoklasnu opremljenost i vrhunsku udobnost uz veliku spratnu visinu, francuske balkone, prostrane terase sa raskošnim zelenilom, koje obezbeđuje hlad i privatnost, i kompletno uređeno ograđeno dvorište sa privatnim bazenom. Novi dom pružiće stanarima tako neophodan mir i utočište od bučnog i zagušljivog grada.

Završetak izgradnje kompleksa očekuje se početkom sledeće godine. Ukoliko se odlučite da kupite svoj novi porodični dom u ranoj fazi gradnje, imaćete svu slobodu da utičete na unutrašnji raspored prostorija, završnu obradu enterijera, dimenzije bazena, kao i na dodatno uređenje dvorišta.

Investitor projekta je DISENA doo Beograd, a autor projektnog rešenja je projektni biro M06 Studio.

KONTAKT

    

11225 Beograd (Zuce)

Kneza Ratomira bb

Tel. +381 66 90 30 040

vilezuce@gmail.com

www.vilezuce.rs

 

Tekst: Jovana Nikolić

Foto: M06 Studio

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.