VILE ZUCE: PRIVILEGIJA ŽIVOTA U PRIRODI

10. Jul 2023
Photo: Vile Zuce

Na idealnom mestu za život, okružen bujnim zelenilom, a na optimalnoj udaljenosti od svih važnih gradskih tačaka i saobraćajnica, između Avale i tržnog centra IKEA, uveliko se gradi rezidencijalni kompleks VILE ZUCE.

Foto: M06 Studio

Kompleks krasi šest luksuznih vila spratnosti Prizemlje + Sprat. Kompletna nova infrastruktura kompleksa uključuje asfaltni prilaz, gradski vodovod i kanalizaciju, struju i optičku mrežu.

Foto: M06 Studio

Naselje nudi svojim stanarima jedinstveni dizajn, prvoklasnu opremljenost i vrhunsku udobnost uz francuske balkone, prostrane terase sa raskošnim zelenilom, koje obezbeđuje hlad i privatnost i kompletno uređeno ograđeno dvorište sa privatnim bazenom. Novi dom pružiće stanarima tako neophodan mir i utočište od bučnog i zagušljivog grada.

Foto: M06 Studio

Vile se sastoje od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, pet spavaćih soba, tri kupatila, poseduju otvorene tarase na spratu i zatvorenu garažu sa dva komotna parking mesta u prizemlju, perionicu i ostavu.

Foto: M06 Studio

Završetak izgradnje celog kompleksa se očekuje početkom sledeće godine. Ukoliko se odlučite da kupite svoj novi porodični dom u ranoj fazi gradnje, imaćete svu slobodu da utičete na unutrašnji raspored prostorija, završnu obradu enterijera, dimenzije bazena i uređenje dvorišta.

Foto: M06 Studio

Osetite čarobna jutra u prirodi, udahnite vazduh punim plućima. Neka vas umesto gradske buke probudi priroda.

Izvor: www.vilezuce.rs 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.