ZA POTREBE IZGRADNJE NACIONALNOG STADIONA 900 MILIONA DINARA

14. Jun 2022
Photo: ekapija.com

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je raspisalo javni poziv za upravljanje projektom i vršenje stručnog nadzora na izgradnji linijske infrastrukture za potrebe izgradnje Nacionalnog fudbalskog stadiona na teritoriji gradske opštine Surčin u Beogradu.

Procenjena vrednost ovih usluga je 900 miliona dinara, a nabavka se sprovodi radi zaključenja ugovora sa jednim privrednim subjektom.

„Na kompleksu površine oko 120 hektara, koji se infrastrukturno oprema nalaze se sledeći sadržaji: saobraćajne površine, putni objekti i mostovske konstrukcije, kompleta hidrotehnička infrastruktura sa tretmanom otpadnih voda, kompletna energetska infrastruktura od naponskog stanja 110kV, kompletna telekomunikaciona infrastruktura sa instalacijama i uređajima za kontrolu bezbednosti, kompletne gasne i termotehničke instalacije, instalacije i uređaji za PP zaštitu, parterno uređenje i ozelenjavanje i ostale nepomenute instalacije i uređaji“, dodaje se u tehničkoj dokumentaciji.

Procenjena vrednost linijske infrastrukture za potrebe izgradnje Nacionalnog fudbalskog stadiona na teritoriji gradske opšine Surčin u Beogradu iznosi 180 miliona evra, piše ekapija.com.

Navodi se da je rok za pružanje usluge 60 meseci.

Ponude se primaju do 20. juna.

 

Izvor: ekapija.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.