BELGRADE WATERFRONT TREĆI PUT DOBITNIK PRESTIŽNOG MEĐUNARODNOG PRIZNANJA

03. Nov 2022
Photo: belgradewaterfront.com

Belgrade Waterfront je treći put osvojio prestižnu međunarodnu nagradu u oblasti nekretnina European Property Awards, u kategoriji „Projekat mešovite namene“, saopštila je ta kompanija.

Pored ovog značajnog priznanja, navodi se u saopštenju, Belgrade Waterfront je na ceremoniji u Londonu proglašen i pobednikom u kategoriji „Marketing građevinskog projekta“ za kampanju za zgradu BW Perla. Nezavisni međunarodni žiri, sastavljen od 80 iskusnih stručnjaka za nekretnine, prilikom odabira pobednika razmatrao je ključne faktore kao što su arhitektura, dizajn, kvalitet, usluga, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti.

„Belgrade Waterfront je na ovdašnje tržište doneo novi koncept stanovanja, u kojem su stanarima, osim brojnih sadržaja, na dohvat ruke i usluge koje im štede vreme i olakšavaju svakodnevicu – od osoblja na recepcijama svih zgrada, do službe za održavanje. Neprekidno poboljšavamo ponudu, pa će tako pored postojećih parkova, sportskih terena, kafića, restorana, prodavnica, Galerije i Sava Promenade, u Beogradu na vodi biti otvoreni državna škola, vrtić, sportski centar i dečije pozorište. Velika je čast iz godine u godinu osvajati renomirane međunarodne nagrade, ali ono što nas najviše motiviše jeste želja da opravdamo poverenje koje nam je ukazalo više od 5000 kupaca i da nadmašimo njihova očekivanja“, rekla je Zorana Burlić, direktorka kompanije Belgrade Waterfront.

Kao projekat ocenjen sa pet zvezdica na evropskoj dodeli nagrada u Londonu, Belgrade Waterfront direktno je nominovan za dalje takmičenje za nagradu International Property Awards.

European Property Awards deo je International Property Awards i predstavlja prestižnu nagradu koja se dodeljuje za vrhunska dostignuća kompanija u oblasti nekretnina, razvoja, arhitekture, dizajna enterijera i marketinga u stambenom i komercijalnom sektoru. Nagrade su prepoznate kao zlatni standard za izvrsnost u industriji nekretnina.

 

Izvor: ekapija.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.