COLLIERS SRBIJA SVEČANO OBELEŽIO POČETAK NOVE FAZE POSLOVANJA

09. Dec 2022
Photo: Dario Konstantinović (NA SLICI: VLADIMIR POPOVIĆ I VLADIMIR VUKIĆEVIĆ)

Kompanija Colliers Srbija proslavila je sinoć u hotelu Metropol novu fazu svog poslovanja i početak nove poslovne godine, u društvu brojnih prijatelja, partnera i saradnika iz Srbije i regiona.

NA KOKTELU SE OKUPILO VIŠE OD 150 PRIJATELJA I PARTNERA COLLIERS SRBIJA

Prigodan koktel i opušteno druženje uz muziku, i nastup virtuoza na harmonici, maestra Petra Marića, bili su prilika da se na najlepši način, u vedrom raspoloženju, isprati uspešna godina, koju su obeležili brojni rekordi i veliki poslovi i projekti na tržištu nekretnina, kao i nova poslovna partnerstva, koja najavljuju da će tržišna utakmica naredne godine biti još uzbudljivija.

VLADIMIR VUKIĆEVIĆ, VLADIMIR POPOVIĆ I STIV FRUSTIS, PARTNERI, COLLIERS SRBIJA

Jedno takvo partnerstvo – sklopljeno 4. jula između srpske kompanije West Properties i međunarodne kompanije Colliers, koje već šest meseci posluju pod zajedničkim brendom Colliers Srbija  – upravo je bio povod sinoćnjeg koktela, na kojem su se okupili poslovni partneri koji već decenijama sarađuju sa obe kompanije.

STIV FRUSTIS, COLLIERS SRBIJA, I MILOVAN NOVAKOVIĆ I NIKOLA KOSTIĆ, COLLIERS CRNA GORA

Domaćini večeri, Vladimir Vukićević i Vladimir Popović, partneri i direktori Colliers Srbija, koji su poslednjih sedam godina zajedničkim snagama razvijali portfolio usluga i korporativne vrednosti brenda West Properties u pravcu koji ih je doveo do partnerstva sa svetskim brendom kakav je Colliers – zahvalili su gostima na podršci i izrazili zadovoljstvo što imaju toliko prijatelja sa kojima mogu da podele svoj uspeh.

VLADIMIR VUKIĆEVIĆ SA SUPRUGOM ANOM

„Partnerstvo sa Colliersom za nas je velika lična i profesionalna potvrda da smo sve vreme bili na pravom putu, a pred nama je novi izazov, da kao Colliers Srbija, podignemo nivo poslovanja na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji za još jednu lestvicu“, rekao je Vladimir Vukićević.

VLADIMIR POPOVIĆ SA SUPRUGOM NATAŠOM

Vladimir Popović je istakao da je West Properties odbio nekoliko stranih franšiza koje se nisu uklapale u njihove vizije. „Na našu veliku sreću, otvorila se prilika za saradnju sa Colliers-om i, nakon više od godinu dana pregovora, u julu smo postali deo grupacije Colliers. Otvorili smo novu stranicu poslovanja kao Colliers Srbija i hvala vam što ste večeras došli da nas podržite u tome“, rekao je Popović.

KAREL STRANSKI, DIREKTOR SEKTORA ZA KORPORATIVNA REŠENJA ZA EMEA, COLLIERS

Gostima su se putem video poruka obratili i predstavnici grupacije Colliers koji nisu bili u mogućnosti da dođu - Daud Amel Azizpor, izvršni direktor EMEA sektora u Colliers-u i Luk Doson, izvršni direktor za EMEA prekogranična tržišta kapitala u Colliers-u.

STELA DHAMI, MIGENA ZACE I MANJOLA CONDI, COLLIERS ALBANIJA

Kao direktna podrška iz grupacije Colliers, među gostima su bili predstavnici Colliers-a iz Crne Gore i Albanije.

GOSTE SU PUTEM VIDEO PORUKE POZDRAVILI ČELNI LJUDI COLLIERS GRUPACIJE ZA EMEA REGION

Sa godišnjim prihodom većim od četiri milijarde američkih dolara, više od 17.000 profesionalaca u 62 zemlje i više od 25 akvizicija samo u Evropi tokom protekle decenije, Colliers je najbržerastuća kompanija za pružanje usluga u sektoru nekretnina u svetu u poslednjih pet godina.

MAESTRO PETAR MARIĆ

Colliers je prva internacionalna kompanija iz takozvane „velike trojke“ koja je je ušla na srpsko tržište u novembru 2000. godine i praktično postavila temelje tržišta nekretnina kakvo danas posluje u Srbiji.

NIKOLINA VUKIĆEVIĆ, COLLIERS SRBIJA (U SREDINI), SA GOSTIMA

Nakon kraće pauze, Colliers ponovo posluje u Srbiji, sa novim partnerom, sa kojim će zajedničkim snagama omogućiti da se ovaj trend prepoznatljivosti nastavi i u budućnosti i upotpuniti već uspešne aktivnosti Colliers-a u regionu.

TIM COLLIERS SRBIJA

Tekst: Jovana Nikolić

Foto: Dario Konstantinović

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.