CRE AWARDS: AFI EUROPE SERBIA PROGLAŠEN INVESTITOROM GODINE

21. Oct 2022
Photo: AFI Europe Serbia

Na ovogodišnjoj dodeli CRE Awards, koja je odžana u Budimpešti pod pokroviteljstvom Europaproprety, na kojoj se nagrađuju najbolje kompanije, projekti i profesionalci iz zemalja centralne i istočne Evrope, kompanija AFI Europe Serbia osvojila je dve prestižne nagrade – kao najbolja u kategoriji Investitora godine, zahvaljujući uspešnoj strategiji ulaganja i razvoja svih projekata u Beogradu, i posebno za projekat Skyline AFI Home u kategoriji „Budući projekat godine", zahvaljujući konceptu ovog novog proizvoda na tržištu.

Tim povodom iz AFI Europe Serbia ističu da osim velikog zadovoljstva i časti koja ova dva priznanja imaju za njih, nagrade su ujedno i potvrda dobrog pravca u kojem se razvijaju njihovi postojeći i budući projekti kao i strategije ulaganja u Srbiji.

Nominovane projekte na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti ocenjivao je nezavisni žiri koga je činio tim stručnjaka iz oblasti nekretnina.

U okviru manifestacije CRE Awards, osim dodele priznanja održane su i konferencije i paneli na kojima su učestovovali značajni predstavnici iz sveta nekretnina koji su izneli predviđanja o budućnosti razvoja ovog tržišta u regionu. Opšti zaključak je da, iako je period pred nama u finansijskom i ekonomskom smislu zahtevniji i veoma neizvestan, mnoge kompanije iz ovog sektora postižu izuzetne uspehe, a stručnjaci se slažu da je Srbija veoma vitalno i pogodno tržište za ulaganja u gradnju svih vrsta budućih projekata.

Kompanija AFI Europe Serbia je prisutna na domaćem tržištu od 2005. godine i zahvaljujući uspešno postavljenim projektima u domenu poslovog prostora poput biznis parka Airport City Belgrade, ime AFI Europe Srbija pruža sigurnost u investitora i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost.

Izvor: ekapija.com

Foto: AFI Europe Serbia

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.