CRE AWARDS: CBRE PROGLAŠEN AGENCIJOM GODINE

26. Oct 2022
Photo: CBRE

CBRE, najveća savetodavna kompanija u oblasti komercijalnih nekretnina na svetu, još jednom je potvrdila svoju lidersku poziciju osvojivši dva prestižna priznanja na ovogodišnjoj dodeli CRE Awards koja je održana u Budimpešti u organizaciji EuropaProperty.

Na manifestaciji na kojoj se nagrađuju najbolje kompanije, projekti i profesionalci iz zemalja centralne i istočne Evrope, CBRE South Eastern Europe izabrana je za najbolju kompaniju u oblasti upravljanja projektima (Project Management Company of the Year) i za agenciju godine (Agency of the Year), što je nagrada koja objedinjuje rezultate Odeljenja za savetovanje i transakcije u oblasti poslovnog, maloprodajnog i logističkog prostora, kao i rezidencijalnih nepokretnosti.

FOTO: CBRE

„Imajući u vidu da se ova priznanja dodeljuju na osnovu godišnjeg učinka i rezultata, predstavljaju dodatnu potvrdu našeg razvoja i posebno mi je drago što smo izabrani za najbolju kompaniju u dve veoma važne kategorije, čime smo utvrdili našu lidersku poziciju“, istakao je Boško Tomašević, generalni direktor kompanije CBRE South Eastern Europe (CBRE SEE).

O nagradama je odlučivao žiri sastavljen od više od 40 stručnjaka iz oblasti nekretnina, a CRE Awards priznanja koja se odnose na tržišta Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Mađarske, Češke, Slovačke i Ukrajine, dodeljena su četvrti put.

„Kako se CRE Awards dodeljuju za tržište centralne i istočne Evrope, moram da napomenem da je ovo zajednički uspeh kancelarija CBRE SEE, CBRE Mađarska i CBRE Češka. Upravo ovakav zajednički nastup oslikava punu snagu kompanije CBRE i značaj sinergetskog pristupa koji pružamo našim klijentima“, istakao je Tomašević.

Izvor: ekapija.com

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.