DO IDEALNOG STANA UZ CBS HOME

20. Nov 2022
Photo: CBS Home

Ukoliko ne možete da nađete stan koji se uklapa u vaš budžet, želite da zaobiđete pravne i papirološke nedoumice, nađete najbolju kamatnu stopu i po specijalnim cenama opremite životni prostor, obožavaćete inovativnu platformu CBS Home, koju je kreirala vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International.

Mnogi od nas bi rekli da je nemoguće rešiti stambeno pitanje bez mnogo briga i stresa. Jednoj od najlepših, ali i najodgovornijih životnih odluka, prethode godine napornog truda i rada, potom višemesečna potraga za nekretninom, mnogobrojne pravne i papirološke peripetije, a onda još toliko za uređenje životnog prostora… Ili baš i ne mora da bude tako?

Jedini odgovor na svako prethodno pitanje i nedoumice zove se CBS Home. Da kupovina stana ostane nezaboravno i prijatno iskustvo pobrinula se vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, pokrenuvši CBS Home – inovativni segment poslovanja u cilju pružanja „usluge po meri“ svakog kupca na stambenom tržištu. Ova platforma pruža uvid u najveću bazu različitih stanova, kao i opciju da svim svojim kupcima preporuči i usluge advokata i notara koji će pomoći da proces kupovine nekretnine bude što lakši.

Najveća prednost platforme CBS Home je izuzetna baza, od tradicionalnih i prefinjenih salonaca, pa sve do modernih i luksuznih rezidencijalnih kompleksa. Nakon što odaberete neki od stanova za kupovinu, specijalni ekskluzivitet predstavljaju Premium usluge, iza kojih stoji tim stručnjaka oformljen kako bi vam proces dolaska do željenog stana prošao bez imalo stresa.

Premium segment CBS Home obuhvata usluge kreditnog savetnika koji će za Vas pronaći najbolje kamatne stope i predočiti Vam način finansiranja nekretnine koja se u potpunosti uklapa u vaš budžet.

Osim te usluge, CBS Home je u mogućnosti i da kupcima preporuči usluge advokata koji predstavljaju podršku u procesu provere kompletne dokumentacije, pripreme kupoprodajnog ugovora i pružanje stručnih pravnih saveta.

Kako bi proces kupovine nekretnine protekao znatno brže i jednostavnije, kupcima je tim stručnjaka na usluzi sve do kraja procesa kupovine nekretnine, tj. do izbora odgovarajućeg notara i same overe kupoprodajnog ugovora i ispunjenja svih uslova za useljenje u izabrani dom.

Pomoć eksperata ne prestaje čak ni kada se proces kupovine završi, jer tada počinje uređenje enterijera i opremanje stana. Na putu do useljenja u idealan stan „po meri“, CBS Home je u mogućnosti da svojim klijentima preporuči i usluge visokokvalifikovanih arhitekata koji će svojim neospornim iskustvom i stručnim savetima pomoći u organizovanju unutrašnjosti životnog prostora. Osim toga, svi kupci stanova putem novopokrenutne platforme dobijaju i izvanredne pogodnosti i popuste za kupovinu nameštaja, bele tehnike, rasvete i ostalih kućnih detalja u objektima ekskluzivnih partnera CBS Home.

Koncept CBS Home sprovodi izuzetan tim iskusnih stručnjaka koji prevashodno razume da je vreme Vaš najveći kapital, a potom da proces pronalaska i kupovine idealne nekretnine treba da budu nezaboravno i vredno iskustvo. Da svoju važnu životnu odluku prepuštate najboljim profesionalcima najbolje svedoči osnivač CBS Home, vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, koja beleži 15 godina iskustva u ovom segmentu, više od 40 projekata sa ekskluzivnim zastupništvom i čak 10.000 prometovanih stambenih jedinica.

Tekst i slike: CBS International

 

 

 

 

 

 

 

 

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.