EXPO REAL 2022 OD 4. DO 6. OKTOBRA U MINHENU

04. Oct 2022
Photo: exporeal.net

EXPO REAL, najveća poslovna platforma za sektor investicija i nekretnina i najveći B2B sajam u Evropi, ove godine se održava po 24. put u Minhenu, u izložbenom centru Messe München, od 4. do 6. oktobra.

Ovaj trodnevni sajam nudi idealno okruženje za efikasno umrežavanje na ključnim tržištima Evrope, Bliskog istoka i SAD, i jedno je od najvažnijih mesta susreta za industriju nekretnina, razmenu znanja i iskustava sa poslovnim partnerima.

Obimni sajamski program konferencijskih događaja, sa oko 400 govornika, daje učesnicima dragocen uvid u najnovije trendove i inovacije na tržištu nekretnina, investicija i finansija.

Ove godine, renomirani stručnjaci će se na brojnim konferencijama i panel diskusijama fokusirati na zaštitu životne sredine, društvenu odgovornost i savesno korporativno upravljanje (ESG), klimatske promene, strategije pristupačnog stanovanja kao i na aktuelnu politiku kamatnih stopa.

Više informacija o sajmu dostupno je na internet stranici EXPO REAL.

 

Izvor:  exporeal.net

2024. © Sva prava zadržana. RealEstate-Magazine.rs. Developed by Creative Web
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.